Lid wordenvind het op de hemrik
  • Metaal
  • Van der Meulen Konstruktiebedrijf BV
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1557/van der Meulen constructie.jpg

Van der Meulen Konstruktiebedrijf BV

Zuiderkruisweg 16 , 8938 AP Leeuwarden

Bedrijfsdetails

Van der Meulen is een staalconstructiebedrijf gespecialiseerd in vervaardigen, herstellen en restaureren van metalen constructie werken ten behoeve van woningen en bedrijfspanden. 
Van der Meulen biedt een totaalpakket aan haar klanten, dat wil zeggen dat het begint bij het meedenken aan het ontwerp, visualisatie mbv 3D tekenwerk, uitwerking tbv productie en montage, conservering, transport naar - en montage op locatie. 
Van der Meulen is met de productie en montage gericht op lichte constructie werken, trappen, balkons, balustrades en hekwerken vervaardigd van staal, corten staal, aluminium en RVS.

De onderneming is in 1961 opgericht door de heer Hendrik van der Meulen en was destijds gevestigd aan de W. Lorestraat 107 te Leeuwarden. 
In 1984 heeft de zoon van de oprichter, de heer Heerke van der Meulen, het roer overgenomen. 
Vanwege groei van het bedrijf is sindsdien twee maal een verhuizing noodzakelijk geweest. 
De eerste verhuizing in 1989 naar de Pallasweg in Leeuwarden. 
In 2001 is er een nieuw modern bedrijfspand betrokken op het Leeuwarder industrieterrein “de Hemrik”, aan de Zuiderkruisweg 16. Op deze locatie is voor nu en de nabije toekomst voldoende ruimte aanwezig. Januari 2007 heeft de heer Ed Bubberman het bedrijf overgenomen. 

Door de jaren heen heeft Van der Meulen zich altijd gericht op het fabriceren en monteren van kleine “maatwerk” constructies. De wijze van werken, de betrokkenheid bij het product en de geleverde kwaliteit hebben er voor zorg gedragen dat een vast klanten bestand is opgebouwd.

Kaartlocatie

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Apolloweg 6
8938 AT Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl
© 2023 Bedrijvenvereniging De Hemrik