Skip to main content
Lid wordenvind het op de hemrik
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/819/Van_Beets_Groengroep-1597950931.jpeg

Van Beets Groengroep

Uranusweg 22 , 8938 AJ Leeuwarden

Bedrijfsdetails

OVER ONS

“ Professioneel met een persoonlijke werkstijl. Zo kan ik onze werkstijl goed kenmerken. En: passie voor de natuur en mensen.” (Meine van Beets, maart 2003 tijdens een vraaggesprek over groenverzorging.)

In 2009 begonnen Mark op den Kelder en Meine van Beets het Friese Groenbedrijf: Van Beets Boom en Groen. De afgelopen jaren hebben Meine en Mark in het oog springende groene projecten uitgevoerd bij bedrijven en overheden. Maar waar Van Beets Boom en Groen ook bijzonder trots op is, zijn de kleinere projecten: mensen die hun tuin toevertrouwen aan de groenzorg van het bedrijf. Sinds 7 jaar werkt Van Beets succesvol samen met zorgprofessionals aan het begeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De samengang tussen zorg en zorg-voor-groen kenmerkt de persoonlijke visie op het werk van Van Beets Boom en Groen.

PASSIE VOOR HET GROENE VAK

Van Beets Boom en Groen is de Friese Boomrooierij en Groenvoorziener waarbij we het vakmanschap combineren met zorg. Vandaar ook het “eiken” hart in ons logo dat symbool staat voor de gemeenschappelijk passie van ons hecht team Boomverzorgers, Hoveniers en ondersteuners voor het vak, de natuur en de begeleiding van collega's.

Wij zijn een betrouwbare partner als het om ‘groene’ projecten gaat. Wij hebben ervaring met kleine en grote opdrachten. Dat varieert van het snoeien van uw rozenstruik tot rooien van een bosperceel.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? We vertellen u graag meer.
Type:
Dienstverlener

Kaartlocatie