Skip to main content
Lid wordenvind het op de hemrik
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1561/uitgevrij libre.png

Uitgeverij Libre BV

Siriusweg 7 , 8938 BB Leeuwarden

Bedrijfsdetails

Wij denken in Beeld

Libre bedenkt concepten en maakt producten die aansluiten bij een specifieke doelgroep/klantenkring. De combinatie van creativiteit, kennis van de consument en de nieuwste ontwikkelingen/trends, maakt dat onze producten bovengemiddeld succesvol zijn.

Vormgeving speelt een cruciale rol bij de perceptie van een product of dienst, soms bewust maar veel vaker onbewust. Een inhoudelijk goed artikel/boek wordt hoger gewaardeerd door een passende en aantrekkelijke vormgeving. De uitdaging is voortdurend om de aandacht van de gewenste ontvanger te pakken en vast te houden!

Je online presentatie is in de huidige tijd steeds vaker bepalend voor de perceptie van klanten op de professionaliteit en betrouwbaarheid van je bedrijf. Met Social Media kun je doelgericht een groep potentiële klanten opbouwen en naamsbekendheid creëren. Je voordeur (lees website) bepaalt of je potentiële klant ook daadwerkelijk binnenkomt of besluit verder te surfen op zoek naar een concurrent.

Wij maken niet alleen aantrekkelijke websites maar adviseren vooral ook welke presentatievorm voor jou de grootste kans geeft op succes, zowel op het gebied van vorm als van inhoud!
Kaartlocatie