Lid wordenvind het op de hemrik

onze leden


https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1561/uitgevrij libre.png

Uitgeverij Libre BV

Siriusweg 7, Leeuwarden 8938 BB
06-200180207
Bekeken:1311 Delen

Bedrijfsgegevens

Wij denken in Beeld

Libre bedenkt concepten en maakt producten die aansluiten bij een specifieke doelgroep/klantenkring. De combinatie van creativiteit, kennis van de consument en de nieuwste ontwikkelingen/trends, maakt dat onze producten bovengemiddeld succesvol zijn.

Vormgeving speelt een cruciale rol bij de perceptie van een product of dienst, soms bewust maar veel vaker onbewust. Een inhoudelijk goed artikel/boek wordt hoger gewaardeerd door een passende en aantrekkelijke vormgeving. De uitdaging is voortdurend om de aandacht van de gewenste ontvanger te pakken en vast te houden!

Je online presentatie is in de huidige tijd steeds vaker bepalend voor de perceptie van klanten op de professionaliteit en betrouwbaarheid van je bedrijf. Met Social Media kun je doelgericht een groep potentiële klanten opbouwen en naamsbekendheid creëren. Je voordeur (lees website) bepaalt of je potentiële klant ook daadwerkelijk binnenkomt of besluit verder te surfen op zoek naar een concurrent.

Wij maken niet alleen aantrekkelijke websites maar adviseren vooral ook welke presentatievorm voor jou de grootste kans geeft op succes, zowel op het gebied van vorm als van inhoud!
Kaart locatie

Kaart Routebeschrijving
company map
Siriusweg 7, Leeuwarden 8938 BB
frank@libre.nl
06-200180207

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl