Lid wordenvind het op de hemrik
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1563/Topbakker Dijkstra.jpg

Topbakker Dijkstra BV

Zuiderkruisweg 8 , 8938 AP Leeuwarden

Bedrijfsdetails

Topbakker Dijkstra is een groot ambachtelijk productie bedrijf

Met zo'n 20 medewerkers leveren wij dagelijks dagverse producten door heel het noorden vanaf onze bakkerij op industrieterrein De Hemrik te Leeuwarden. Deze lokatie is medio 2009 gebouwd en opgestart.

Onze afnemers zijn cateringbedrijven, instellingen, hotels, supermarkten, collega bakkersbedrijven etc etc.

Wij zijn een zeer modern bedrijf met een groen hart. We maken veel gebruik van warmte-terugwinning en doen continu onderzoek en aanpassingen om onze processen beter en natuurlijker te laten verlopen met gebruik van zo weinig mogelijk energie.

Top Bakkers koppelt feitelijk modern management aan de kwaliteit van het bakkersambacht. Hierbij is het management nationaal gericht en zijn de bakkers regionaal gericht. Met name de regionale activiteit van de bakkers vormt een belangrijk punt uit de formule.
De bakkers kennen de smaak van de streek en kunnen daardoor met hun regionale Toppers goed inspelen op de wensen van de klant. Doordat de bakkers daarnaast dichtbij de klanten gevestigd zijn, kunnen ze het moment van bakken zo laat mogelijk stellen. En dit komt de versheid - en daarmee de kwaliteit - uiteraard ten goede.

Top Bakkers is daarmee een bijzondere en zeer eigentijdse formule. Het bundelt de kracht en kwaliteit van vakmensen met generalisten tot een succesvol geheel! Want met bijna 3500 klanten, een jaaromzet van ca.  34 miljoen en een groei de laatste 5 jaren van jaarlijks gemiddeld 15% mag de formule succesvol worden genoemd. Echter ondanks deze mooie cijfers is er maar 1 factor dat echt voor ons telt. En dat is klanttevredenheid. Product en formule moeten u goed “smaken”. Daarvoor staan we elke dag op scherp. We gaan immers voor “het lekkerste brood van Nederland”.

Wilt u meer weten over het lekkerste brood van Nederland en de organisatie daarachter? We nodigen u graag uit om onze website eens door te lezen. Daarbij hopen we dat het u een goede indruk zal geven van hetgeen wij voor u kunnen betekenen. En mocht u na het lezen nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op! Ook uw tips en suggesties zijn van harte welkom.

Kaartlocatie

Prijslijst

0.00 EUR

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl