Skip to main content
Lid wordenvind het op de hemrik
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/872/tilstra_1684755611.jpg

Tilstra Opleidingen

Orionweg 43 , 8938 AG Leeuwarden

Bedrijfsdetails

Tilstra Opleidingen
Tilstra Opleidingen is specialist op het gebied van chauffeurstrainingen, bedrijfshulpverlening en VCA. Klantgericht-, klanttevredenheid en maatwerk zijn onze kernwoorden. Onze dienstverlening eindigt pas wanneer ú tevreden bent.

Leven lang leren
Voor steeds meer beroepsgroepen geldt: ‘een leven lang leren’. Dit geldt niet alleen voor de beroepschauffeur die zijn vakbekwaamheid moet behouden, de bedrijfshulpverlener die ‘competent’ wil blijven maar ook voor de bouwvakker die in het bezit van het ‘VCA-certificaat’ moet zijn.

Kwaliteit en kennis
Bij Tilstra Opleidingen hechten wij veel waarde aan kwaliteit. Dit ziet u terug in ons moderne opleidingscentrum. Onze leslokalen zijn voorzien van klimaatbeheersing en audiovisuele hulpmiddelen. Maar ook ons 4 hectare grote oefencentrum biedt alles wat u daarvan mag verwachten. Onze trainers hebben net dát stukje extra dat u elders niet snel zult tegenkomen. Zij onderscheiden zich als ‘professional’ op het vakgebied waarin zij lesgeven. Professionals met kennis van het vakgebied dat ú uitoefent!

Tilstra Opleidingen: een kennismaking
Als u actief bent in de logistieke sector heeft u vast van ons gehoord. En die kans is ook groot wanneer u de afgelopen decennia opleidingen voor het motor-, auto- of vrachtwagenrijbewijs heeft gevolgd. Tilstra Opleidingen is namelijk ontstaan vanuit Verkeersschool Tilstra, dat al meer dan 60 jaar een begrip is in Leeuwarden en omstreken.

Stonden wij in het verleden vooral bekend als specialist in rijbewijs opleidingen, tegenwoordig moet dat imago worden bijgesteld. Tilstra Opleidingen heeft namelijk een aanbod aan opleidingen op het gebied van logistiek, veiligheid, gezondheid en milieu. Onze dienstverlening bestaat uit het aanbieden van nascholingscursussen voor de beroepschauffeur (code 95), opleidingen voor de bedrijfshulp-verlener, VCA-cursussen, Heftruck/reachtruck opleidingen. Maar ook voor het vaarbewijs of een training op het gebied van fysieke belasting kunt u bij ons terecht.

Bijna alle opleidingen kunnen wij bij u op locatie verzorgen, aangepast aan uw specifieke wensen en op de door u gewenste tijden. Samen met u zoeken wij naar de perfecte oplossing! Maar ook organiseren wij periodiek open inschrijvingstrainingen op ons opleidingscentrum.

Erkend opleider
Meer dan 60 jaar ervaring heeft zijn vruchten afgeworpen. Niet voor niets zijn wij ook opleider voor diverse ambulancediensten en brandweerkorpsen. En zijn wij erkend als opleider door de meeste scholingsfondsen. Tilstra Opleidingen B.V. voldoet aan de eisen, die gesteld zijn aan de certificering. Op grond daarvan zijn wij gecertificeerd opleider 'Transport & Logistiek' verstrekt. Via soobsubsidiepunt kunt u SOOB-subsidie aanvragen voor diverse opleidingen. Wij ondersteunen u graag bij het aanvragen en indienen van het subsidie dossier.
Type:
Dienstverlener

Kaartlocatie