Lid wordenvind het op de hemrik
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1719/tigt.nl.png

Tigt.nl

Plutoweg 7 , 8938AC Leeuwarden

Bedrijfsdetails

De webshop TIGT.nl is 24 uur per dag geopend voor bedrijven en particulieren.  
TIGT.nl combineert een webshop met een lokale vestiging in Leeuwarden. 

EPDM
TIGT.nl is gespecialiseerd in EPDM dak en plexiglas. EPDM is een dakfolie dat uit één stuk gelegd kan worden zonder te branden. EPDM heeft een zeer lange levensduur van meer dan 50 jaar. EPDM wordt door steeds meer dakbedekkingsbedrijven gelegd, maar ook veel klusbedrijven en DHZ’ers leggen zonder enige moeite deze dakfolie. TIGT.nl levert alle benodigdheden en biedt alle nodige ondersteuning. TIGT.nl werkt daarbij intensief samen met Mawipex, de importeur van Firestone EPDM.

Plexiglas
TIGT.nl levert plexiglas en Lexan/Polycarbonaat in vele diktes en kleuren. Plexiglas is 25 keer sterker dan glas en licht van gewicht. Lexan is zelfs 250 keer sterker dan glas en is dus extreem slagvast. Lexan is bovendien brandwerend en inbraakwerend. TIGT.nl kan u adviseren in het maken van een juiste keuze. Wij maken de platen gratis voor u op maat.

Nieuw assortiment
Recentelijk hebben wij een aantal hoog kwalitatieve producten toegevoegd aan ons assortiment. U kunt bij ons nu ook terecht voor volledige zelfbouw pakketten voor veranda’s en carports.

Leidend in prijs en kwaliteit
TIGT.nl is leidend in prijs en kwaliteit. Dat wil zeggen dat wij uitsluitend premium producten leveren en dat doen tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De prijzen kunnen we laag houden door scherp op de kosten te letten.

Welkom
U bent welkom op ons adres Plutoweg 7 te Leeuwarden. Daar kunt u beter kennis maken met onze producten en kunnen wij u adviseren over uw keuze. Maak voor de zekerheid een afspraak op telefoonnummer 06-46107382.

Werkgebied Noord Nederland
Ons werkgebied bij levering aan particulieren is Noord-Nederland. Professionele projecten doen wij door geheel Nederland. EPDM export leveringen doen wij binnen de grenzen van de Europese Unie.

Bedrijf en particulier
TIGT.nl levert aan bedrijf en particulier. De prijzen op onze website zijn exclusief btw. Bedrijven met grotere projecten of regelmatige levering kunnen bij ons gebruik maken van extra gunstige condities. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Kaartlocatie

Prijslijst

0.00 EUR

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl