Lid wordenvind het op de hemrik
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1748/themmen.png

Themmen

Jupiterweg 21b , 8938 AD Leeuwarden

Bedrijfsdetails

In 1996 is het allemaal begonnen. Mark Themmen begint door een passie voor machines met het handelen in gebruikte heftrucks. Afgestuurd aan Hogere landbouwschool maar toch niet thuis op het akkerbouwbedrijf van zijn vader. 
In enkele jaren lukt het hem om toch al een aanzienlijk marktaandeel in noord-Friesland te verwerven. Met name natuurlijk in de agrarische sector omdat daar ook zijn roots liggen.
In 1999 verkoopt broer Michel zijn loonbedrijf in Kommerzijl en bied Mark aan om hem te komen helpen. Samen werken zij zo 2 jaar gezamenlijk aan heftrucks en bouwen ook het klantenbestand uit in de richting van Groningen. Michel gaat vanaf eind 2000 vanuit Kommerzijl een identiek bedrijf opzetten als Mark al in Ferwert heeft. “Zo kunnen we mooi samen het noorden van Nederland bedienen”.
In 2017 is Themmen West van Ferwert naar Leeuwarden verhuisd. De keuze voor Linde heftrucks hadden ze in de afgelopen 2 jaren al gemaakt. Die kwaliteit is onomstreden en dat vertaalt zich steeds weer in de zeer tevreden klanten van beide filialen.

  • Linde heftrucks verkoop en verhuur

  • Wifo voorzetapparatuur agrarische sector

  • Cascade/Kaup/Meijer voorzetapparatuur industrie

  • Teknova/Tennant veeg/zuigmachines

  • Hoogwerker verhuur

Kaartlocatie

Prijslijst

0.00 EUR

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl