Lid wordenvind het op de hemrik

onze leden


  • U bent hier:
  • Media
  • Syntraks Media
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1568/syntrax.png

Syntraks Media

Zuiderkruisweg 2, Leeuwarden 8938 AP
058-2889076
Bekeken:1655 Delen

Bedrijfsgegevens

 Media producties:

 Syntraks Media produceert tv-commercials voor ieders budget. Van eenvoudige grafische commercials tot landelijke video commercials met een uitgebreide cast en crew. In alle gevallen staan we garant voor een concurrerende prijs/kwaliteit verhouding. Een aantal van onze producties vindt u op ons YouTube kanaal.

Een effectieve radiocommercial wordt gemaakt door een sterke tekst en een aansprekende voice-over. Onze tekst-/songwriter maakt op basis van de input van de opdrachtgever een creatief concept voor een originele en opvallende radiocommercial.

voor diverse doeleinden beschikken wij over een uitgebreide professionele stemmendatabase, zowel regionaal, nationaal als internationaal. Ook voor de productie van tunes hebben wij een uitgebreide collectie aan muziek en geluidseffecten beschikbaar. Ook zijn composities op maat mogelijk.

Voor omroepen en filmproducenten maken wij regelmatig specifieke grafische items, waar onder leaders, bumpers en special effects. We gebruiken hierbij diverse post-productietechnieken als; blue-screen, animatie, maskering, skyreplacements, etc.

Een goede bedrijfsfilm is in staat om de onderscheidende kwaliteiten van een bedrijf overtuigend in beeld en geluid over te brengen. Samen met de klant bespreken wij wat deze kwaliteiten zijn en hoe deze het beste zichtbaar gemaakt kan worden. Dit werken wij vervolgens uit in een script, welke uiteindelijk gerealiseerd zal worden.

Internet diensten:

 In nauw overleg met de klant realiseren wij een conceptvormgeving en werken wij deze uit naar een definitief door de klant goedgekeurd ontwerp. Daarna wordt de vormgeving verwerkt naar een daadwerkelijke website.

Om websites te voorzien van functionaliteit en interactiviteit realiseren wij diverse webapplicaties, gebruikmakend van zowel standaardoplossingen als maatwerk. Denk hierbij aan wizards, webshops, forums, nieuwsbrieven, etc.

Om het beheer van uw website te optimaliseren, bieden wij een passend contentmanagement systeem waarmee de website eenvoudig en snel actueel gehouden kan worden.

Wij verzorgen onder andere de hosting voor domeinnamen, websites, emailaccounts, narrowcasting, nieuwsbrieven, enquêtes, etc.

Om de bekendheid van een website te vergroten verzorgen wij onder andere emailmarketing, zoekmachine optimalisatie (SEO), Google Adword campagnes, bannering en virale marketing.

Voor het versturen van nieuwsbrieven, enquêtes en andere email verzendingen maken wij het grafisch ontwerp en regelen wij naast de verzending tevens de controle op aan- en afmeldingen met betrekking tot de email lijst.

Digital Signage & Narrowcasting:

 Syntraks Media levert totaaloplossingen op het gebied van Digital Signage / Narrowcasting. Dit houdt in dat alle aspecten door ons geregeld worden: Het communicatieconcept, levering en installatie van de hard- en -software, het beheer en de content productie.

Een goede Digital Signage toepassing herken je door het optimale samenspel tussen hardware, software en de content. Deze moet optimaal aansluiten bij het beoogde doel. Doelstellingen kunnen zijn: omzet verhogen, informeren, wachttijd verzachten, entertainen en imago versterken.

Syntraks Media adviseert u graag bij het bepalen van de beste oplossing en is uw partner in de realisatie hiervan. En we kunnen met behulp van specifieke technieken de effectiviteit van de oplossing meten (beeldherkenning), zodat de communicatie verder kan worden gefinetuned.

Wij realiseren o.a. oplossingen gebaseerd op Touchscreens (bijvoorbeeld voor makelaars), grote LED displays (voor bijvoorbeeld evenementen en winkelcentra), Informatiezuilen (bijvoorbeeld voor bewegwijzering), en LCD schermen (voor bijvoorbeeld recepties).

klik hier voor meer informatie over ons nieuwste product: Betaalbare Narrowcasting!

Kaart locatie

Kaart Routebeschrijving
company map
Zuiderkruisweg 2, Leeuwarden 8938 AP
d.provily@syntraks.nl
058-2889076

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl