Lid wordenvind het op de hemrik

onze leden


  • U bent hier:
  • Overige
  • Stedon Stedelijke Producten
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1571/Stedon.jpg

Stedon Stedelijke Producten

Orionweg 26, Leeuwarden 8938 AH
058-2880700
Bekeken:1403 Delen

Bedrijfsgegevens

Stedon is gestart in 2002 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot één van de belangrijkste spelers op het gebied van openbare inrichting binnen Nederland. Door de jaren heen is er veel veranderd. Diverse onderzoeken hebben uitgewezen dat de elementen waarmee een omgeving is ingericht, van invloed zijn op de gebruikers. Zo heeft bijvoorbeeld de aanwezigheid van flora in een stedelijke omgeving een positief effect op de gezondheid van de bewoners. En het faciliteren van sport- en spelactiviteiten bevordert de lichamelijke conditie van de jeugd en vermindert de kans op vandalisme. 

Deze inzichten hebben geleid tot meer aandacht voor de inrichting van openbare ruimten. Hiermee zijn ook de eisen die worden gesteld aan de inrichting verveelvoudigd. Waar voorheen de praktische inslag de overhand had, zijn nu aspecten als vandalismebestendigheid, duurzaamheid, veiligheid en uitstraling daaraan toegevoegd. 

Stedon heeft deze ontwikkelingen kritisch gevolgd en geïntegreerd in haar producten. Stedon staat voor kwaliteit, gerealiseerd door maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Concreet betekent dit:

  • Alle producten bestaan uit bouwstoffen die voor 90% recyclebaar zijn

  • Afvalstoffen en afvalwater van betonproducten worden tevens gerecycled

  • Energievriendelijk pand waarbij energie optimaal wordt benut en niets verloren gaat

  • Begeleiding van leerlingen tijdens hun opleidingstraject

  • Het eigen transport met laad- en losmogelijkheid zorgt voor optimale werkefficiëntie en minimale lichamelijke belasting

  • Het stimuleren van werkgelegenheid in de nabije omgeving van het project door locale bedrijven in te huren die onder toezicht van Stedon voorkomende werkzaamheden uitvoeren

  • Alle producten zijn duurzaam in de zin van een lange levensduur, vandalismebestendigheid en (grotendeels) recyclebaar

Diensten :

Stedon is dé specialist op het gebied van openbare inrichting. Grofweg is het aanbod van diensten in twee (gebruikers)groepen te verdelen. Enerzijds biedt Stedon een ruim assortiment bedoeld voor algemeen gebruik en aankleding van een omgeving. Voorbeelden hiervan zijn banken, picknicktafels, ontmoetingsplaatsen, bloembakken en groeigeleiders.

Anderzijds heeft Stedon een compleet aanbod gericht op de jeugd. Voor de jongsten zijn er diverse speeltoestellen die gecombineerd een uitdagend speellandschap vormen. De wat oudere jeugd wordt door Stedon gestimuleerd tot samenspel. De ruime keuze in sport- en spelvoorzieningen biedt voor ieder wat wils. Van het plaatsen van een tubegoal op een sportveldje tot een complete multifunctionele sportkooi; de mogelijkheden zijn eindeloos. Voor vrijwel ieder product geldt de mogelijkheid individuele wensen in te passen.

Kaart locatie

Kaart Routebeschrijving
company map
Orionweg 26, Leeuwarden 8938 AH
a.j.zijlstra@stedon.nl
058-2880700

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl