Skip to main content
Lid wordenvind het op de hemrik
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1714/sneltehuur.jpg

Sneltehuur.nl

Uranusweg 22-b , 8938 AJ Leeuwarden

Bedrijfsdetails

2013-09-19-pand-dos-4-klein-409x130 Sneltehuur.nl | Bedrijvenvereniging De HemrikSneltehuur is een bedrijf dat zich bezighoudt met de aankoop en verhuur van bedrijfsobjecten in Friesland. Alle aangeboden locaties zijn in eigen bezit, waardoor wij u snel van dienst kunnen zijn. Graag nodigen we u uit voor een bezichtiging op één van onze locaties!

Vindt u niet wat u zoekt? Neem dan gerust contact op met Theo van Balen! Tel 06 – 27 07 85 25. 

Extra ruimte nodig?

Op zoek naar extra ruimte voor uw (2e) auto, bootje of (overtollig) huisraad? Of heeft u als zzp’er een kleine bedrijfsruimte nodig in Leeuwarden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over garageboxen en bedrijfsunits, die u voor een aantrekkelijke prijs per maand kunt huren.

Waarom Sneltehuur.nl?

►Opslagruimte in elke maat
►Oppervlakte vanaf 17m2
►Uw gehuurde ruimte is 24/7 toegankelijk
►Toegang met eigen unieke codesleutel
►Het gehele terrein is voorzien van verlichting
►Het gehele terrein is omheind
►Professionele bewakings camera's op de terreinen aanwezig
►U betaalt alleen uw eigen verbruikte energie

Opslag- of bedrijfsruimte

Onze units zijn zeer degelijk gebouwd, met afmetingen van 32m2 tot 220m2. De scheidingswanden dienen tevens als bouwconstructie, zodat er gemakkelijk een verdiepingsvloer te plaatsen is.

Elke unit beschikt over een eigen energie- en wateraansluiting en is aangesloten op de riolering. Een toilet is dus eenvoudig te plaatsen. Bekijk hier het aanbod opslagruimtekantoorruimte of bedrijfspanden.

Garageboxen

De garageboxen, met een oppervlakte van 17m2 (6 meter diep), zijn ruim, licht en verlicht. U betaald alleen uw eigen energie. Bekijk hier het actuele aanbod garageboxen.

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons voorop. Het gehele terrein is voorzien van verlichting, ook ‘s nachts. Met uw eigen unieke codesleutel heeft u 24/7 toegang tot het terrein (het schuifhek kan met behulp van deze codesleutel geopend worden). De toegangscontrole gebeurt door registratie.

Het gehele terrein is omheind door een goed en veilig hekwerk. De boxen zijn daarom uitermate geschikt voor opslag van uw kostbare inboedel en dergelijke.

Type:
Dienstverlener
Vestigingsjaar:
2006
Medewerkers:
2
Trefwoorden:

Kaartlocatie