Skip to main content
Lid wordenvind het op de hemrik
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/775/smoothie-1596460710.jpeg

Smoothiepoint

Mannagras 97 , 8935 RT Leeuwarden

Bedrijfsdetails

Smoothiepoint is een bedrijf dat sinds 2008 gespecialiseerd is in het bereiden van super gezonde en vers gemaakte smoothies en juices. Uw gezondheid is uw belangrijkste bezit en dat weten wij. Daarom komt Smoothiepoint naar u toe met onze mobiele smoothiebars. Zo kunnen wij een steentje bijdragen aan een gezonde voeding en daarmee aan een levenslange gezondheid op de werkvloer en thuis.

Onze smoothies worden lekker koud geserveerd en zijn de vruchtensappen vers! De appels en sinaasappels worden ter plekke voor je geperst. Verser kan niet. Fris en fruitig en natuurlijk bereidt volgens de hygienecode HCCP.

We gebruiken uitsluitend 1e klas fruit en geblenderd met één van onze vele IQF (Individually, Quickly, Frozen) vruchten kunnen we een heerlijke smoothie voor je maken. Zelfs de spectaculaire groentesmoothies is het proberen waard! De smoothies worden ijskoud geserveerd en zijn een bron van vitaminen, mineralen en anti-oxidanten. De 100% fruit en de groentesmoothies bevatten geen kunstmatige smaak- en zoetstoffen. Puur natuur! Ook de smoothies met als basis de sojamelk (Alpro Soja) is een heerlijke combinatie. Sojamelk bevat geen zuivel, lactose, gluten of tarwe. Gezond en weinig calorieen.

Kom proeven, beleef het! De plek waar iedereen terecht kan voor zijn dagelijkse portie vitamines.

CHOCOLADEFONTEIN:     Bij smoothiepoint bestaat de mogelijkheid een chocoladefontein te huren. Wij gebruiken vanzelfsprekend het beste en lekkerste 1e klas fruit en de beste Belgische chocolade van Callebaut.

Wij zijn actief op diverse lokaties zoals:

  • Bedrijfsfeesten, personeelsfeesten en recepties.

  • Open dagen en bedrijfsopeningen.

  • Festivals en evenementen,

  • Feesten, partijen en bruiloften.

  • Jaarmarkten,

  • Weekmarkten en braderieen.

Met onze unieke mobiele bars kunnen wij onze klanten bedienen van de lekkerste en gezondste smoothies. Supersnel klaar terwijl u wacht.

Kaartlocatie

company map
Mannagras 97 , 8935 RT Leeuwarden