Skip to main content
Lid wordenvind het op de hemrik
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/smidsenschakel-1596439261.png

Smids & Schakel Accountants en Adviseurs

Hidalgoweg 8 , 8938 BA Leeuwarden

Bedrijfsdetails

Wij zijn Smids en Schakel Accountants en Adviseurs B.V. uit Leeuwarden.

Wij zijn een fullservice kantoor voor het mkb en spreken de taal van onze klanten: gewone taal. Of dat nu in het Nederlands, Engels of Fries is.

Toegegeven: onze branche heeft een beetje een stijf en stoffig imago. Maar dat betekent niet dat alle accountants en adviseurs hetzelfde zijn. Daar is ons bedrijf een goed voorbeeld van.
Bij Smids en Schakel werken heel verschillende mensen. De een meer ingetogen, de ander extravert. En onze persoonlijke interesses lopen zo ver uiteen, dat het kiezen van een personeelsuitje elk jaar een kriem is. Toch kiezen we bewust voor deze diverse samenstelling. Zo is er namelijk altijd een accountant of adviseur waar u een klik mee heeft.

Hoe dan ook, we hebben één ding gemeen: onze passie. Een passie voor cijfers en het helpen van mensen daarmee. Een combinatie die heel veel voldoening geeft. Zoals een arts zijn passie voor het menselijk lichaam inzet om anderen te helpen, zo doen wij dat met cijfers. Wat dat betreft zijn accountants net gewone mensen!

Naast een grapje op z’n tijd, vinden we het bij Smids en Schakel belangrijk om met beide benen op de grond te blijven. We spreken met gewone woorden en zeggen ‘gewoon’ waar het op staat. Bij ons geen gladde praatjes of gedraai, maar een eerlijk antwoord of advies. Noem het open, direct of Friese nuchterheid; zo zijn we gewoon. En dat waarderen onze klanten.

Type:
Financiële dienstverlening

Kaartlocatie