Skip to main content
Lid wordenvind het op de hemrik
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/598/snowcentrum_1673516943.png

Ski- en Snowboardcentrum Leeuwarden

Uranusweg 19 , 8938 AJ Leeuwarden

Bedrijfsdetails

Lessen

Ski&Snowboardcentrum Leeuwarden beschikt over twee rollerpistes. De rollerbaan biedt de beste mogelijkheid om je voor te bereiden op de wintersportvakantie. Het tapijt draait onder je door, waardoor een “eindeloze afdaling” mogelijk is. Onze skibanen zijn voorzien van het kwalitatief hoogwaardige skigras Pole-Snow® van Alpine Engineering. De hoge vezeldichtheid per vierkante meter zorgt voor een gelijkmatige en sneeuwechte ski- en snowboardervaring.

Trainen voor de sneeuw

Op de rollerbaan leer je de techniek vele malen sneller aan dan in de echte sneeuw. Door de verstelbare hellingshoek en snelheid van de skibanen zijn de trainingen zowel voor beginners als gevorderden geschikt. Meerdere personen van hetzelfde niveau kunnen tegelijk afdalen van de “eindeloze” piste. Door te trainen in kleine groepen krijg veel individuele begeleiding en directe feedback van de leraar. De intensiteit van de lessen ligt hierdoor erg hoog.

Door een grote spiegelwand zie je direct wat je doet. Dit vergroot het leereffect nogmaals. En niet onbelangrijk: de juiste spiergroepen worden alvast getraind, waardoor de kans op blessures tijdens uw vakantie aanzienlijk vermindert. De lessen worden verzorgd door een professioneel team van gecertificeerde instructeurs.

Voordelen rollerbaan

Skiën of snowboarden op een indoorrolpiste heeft vele voordelen:
  • De afdaling is eindeloos! De machine laat de piste continu ronddraaien, waardoor je kunt blijven afdalen;
  • Geen lift, dus geen wachttijd. Je bespaart de tijd van het naar boven gaan op de berg;
  • Minder kans op blessures. Bij een dreigende val kan de leraar de machine onmiddellijk stopzetten;
  • Bekijk je techniek in de spiegel, en zie meteen wat er goed gaat en wat verbeterpunten zijn;
  • Gegarandeerd les in een klein groepje van maximaal 6 personen;
  • Aangename temperatuur om in te sporten. Je hoeft je niet in te pakken tegen de vrieskou.
Inschrijven

Inschrijven kan telefonisch of bij onze inboekbalie. Ook is het mogelijk om via onderstaand contactformulier uw wensen kenbaar te maken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Tijdig reserveren wordt aanbevolen, aangezien de populaire tijdstippen zomaar vol zitten.
Type:
MKB

Kaartlocatie