Lid wordenvind het op de hemrik
  • Metaal
  • Royal de Boer Stalinrichting
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/608/logo_royal_de_boer-1624607212.png

Royal de Boer Stalinrichting

Vestaweg 5 , 8938 AV Leeuwarden

Bedrijfsdetails

Over ons

Een stal waar koeien zich thuis voelen zorgt voor optimale productie en hoog werkplezier. Want een gezonde koe zonder stress presteert beter en leeft langer, dat noemen wij bij Royal de Boer koe-welzijn. Elke koe verdient een stal van Royal de Boer met voldoende ruimte om te vreten en te liggen, een aangenaam klimaat, een schone vloer, schoon drinkwater en een plek om tegenaan te schurken.

Wij zorgen voor een stal waar koeien zich thuis voelen

Want een gezonde koe zonder stress presteert beter en leeft langer, dat noemen wij bij Royal de Boer koe-welzijn. Elke koe verdient een stal van Royal de Boer met voldoende ruimte om te vreten en te liggen, een aangenaam klimaat, een schone vloer, schoon drinkwater en een plek om tegenaan te schurken.

Dat weet u als melkveehouder als geen ander en u zoekt hierbij een stalinrichting die de koeien deze mogelijkheden biedt en u tegelijkertijd ondersteunt tijdens de dagelijkse werkzaamheden in de stal. Een op de toekomstgerichte stalinrichting die bijdraagt aan een duurzame veehouderij. Digitale technieken worden hierbij steeds vaker toegepast.

Met onze door de jaren heen opgebouwde expertise in het uitwerken van stal-ontwerpen en efficiënte stalinrichting kunnen wij ervoor zorgen dat koe en mens zich thuis voelen. Geen stal is hetzelfde en elke veehouder heeft zijn eigen wensen. Met ons brede aanbod van degelijke kwaliteitsproducten spelen wij in op de individuele stalinrichting wensen van elke klant. Dat doen we niet alleen, dat doen wij als team, samen met de veehouder en de Royal de Boer-dealer.

We leveren eerlijk vakwerk, dat doen we al meer dan 100 jaar vanuit Nederland, met alles wat we in ons hebben: kennis van de internationale melkveehouderij, passie voor koeien, liefde voor ons vak en vertrouwen in de toekomst. Tevreden zijn we pas als alle koeien zich thuis voelen in de stal.
Type:
Fabrikant

Kaartlocatie

Prijslijst

0.00 EUR

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl