Lid wordenvind het op de hemrik

onze leden


  • U bent hier:
  • Metaal
  • Royal de Boer stalinrichting
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1587/royal de boer.jpg

Royal de Boer stalinrichting

Vestaweg 5, Leeuwarden 8938 AV
058-2843300
Bekeken:1718 Delen

Bedrijfsgegevens

Een modern bedrijf met een rijke historie

Royal De Boer Stalinrichtingen is een sterk bedrijf met een rijke historie, die sinds de oprichting in 1869 steeds gebaseerd is op vooruitkijken. Toekomstgericht ondernemen, investeren in kennis en productontwikkeling, steeds verder kijken. Niet alleen om trendsettend te zijn, maar vooral om een complete en duurzame stalinrichting te leveren die toekomstbestendig is. U wilt er immers vele jaren uw inkomen mee verdienen.

Wereldwijde kennis van stalinrichting, lokaal beschikbaar
Royal De Boer Stalinrichtingen is actief in meer dan 45 landen. Als klant profiteert u van onze aanwezigheid in al deze lokale markten. De kennis en ervaring die wij in deze landen hebben opgedaan vindt u terug in onze adviezen en een zeer breed productassortiment dat u nergens anders tegenkomt. Of u nu boert in Nederland, Denemarken, Canada of elders, Royal De Boer Stalinrichtingen is altijd dichtbij.

Sterk in innovatie, slim in uitvoering
Nieuws op het gebied van stalinrichting komt vaak van Royal De Boer Stalinrichtingen. We staan bekend als een innovatief bedrijf en komen regelmatig met nieuwe slimme producten. Oplossingen waar u dagelijks gemak van heeft. Variërend van een slimme heksluiting tot onze behandelstraat, waarin u heel makkelijk één of meerdere koeien uit de koppel kunt separeren. Uniek in de markt.

Stallen met strategie, van 50 tot 5000 koeien
Hoeveel koeien u ook houdt of wilt gaan houden, Royal De Boer Stalinrichtingen levert maatwerk voor elke bedrijfsgrootte. Een complete stalinrichting, tot in detail afgestemd op uw wensen en budget, ongeacht de grootte van uw veestapel, ambities en toekomstplannen.

Een compleet leveringsprogramma
Wij leveren een totaaloplossing. Een stalinrichting waarin alle componenten perfect op elkaar zijn afgestemd: ligboxafscheidingen, koecomfort, voeren, watervoorziening, koerouting en selectie, mesttechniek, stalklimaat en jongveehuisvesting. Voor alle productgroepen bieden we diverse systemen in verschillende prijsklassen.

Alles in eigen hand
Zaken doen met Royal De Boer Stalinrichtingen heeft ook praktische voordelen. Eén aanspreekpunt en zekerheid als het gaat om levering en uitvoering. Met eigen productiefaciliteiten op verschillende lokaties kunnen we elke vraag aan. Een belangrijk voordeel, met name bij grote stalprojecten.

Kaart locatie

Kaart Routebeschrijving
company map
Vestaweg 5, Leeuwarden 8938 AV
info@deboerstal.com
058-2843300

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl