Skip to main content
Lid wordenvind het op de hemrik
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1591/Reinders Recreatie.jpg

Reinders Rekreatie

Neptunusweg 40 , 8938 AA Leeuwarden

Bedrijfsdetails

Bent u op zoek naar een goede, betrouwbare caravan occasion? Dan bent u bij Reinders Rekreatie op het juiste adres.

Dankzij de goede verkopen van de door ons gevoerde merken hebben wij een ruime, steeds wisselende voorraad gebruikte caravans. Zo hebben wij onder andere Dethleffs occasions, Fendt occasions, Hobby occasions, Knaus occasions, Tab occasions en andere gebruikte caravans.

Kijk en vergelijk, en u zal zien dat de caravan occasions van Reinders Rekreatie een perfecte prijs/kwaliteit verhouding hebben! Onze onderhoudsafdeling krijgt regelmatig caravans aangeboden welke via particulier of handel aangeschaft zijn waarbij de bijkomende kosten er vaak niet om liegen.

Vanaf € 3500,- worden de caravan occasions verkocht met 1 jaar BOVAG garantie.

CARAVANSCHADE ?

Schadesturing

Ook in de caravanbranche heeft schadesturing zijn intrede gedaan !

U kunt uw caravan ALTIJD door Reinders Rekreatie laten repareren omdat wij Achmea geselecteerd schadehersteller (Avéro, Centraal Beheer, FBTO en Interpolis) zijn en ook onder Caravan Schade Select vallen. Doordat sturing op postcode gaat kan het zijn dat de maatschappij een andere reparateur noemt, u kunt echter ALTIJD onder DEZELFDE voorwaarden de caravan bij ons laten repareren !

Schadeherstel aan uw caravan is een klus voor de vakman die gespecialiseerd is in caravanschadeherstel. De monteurs van Reinders Rekreatie houden hun kennis bij door cursussen van diverse caravanfabrikanten ! Vanzelfsprekend is het bedrijf ook schade gecertificeerd door BOVAG en FOCWA.
Bij Reinders Rekreatie heeft u het voordeel dat wij al meer dan 40 jaar caravanschadeherstel uitvoeren en de expertise aanwezig is voor alle soorten van schadeherstel. Onze caravanspecialisten krijgen regelmatig bijscholing van de caravanfabrikanten van de door ons gevoerde merken. 

Wij voeren in eigen beheer Profile Repair wandherstel reparaties uit. 

De meest gangbare onderdelen kunnen wij snel of uit voorraad leveren.  

Kaartlocatie