Skip to main content
Lid wordenvind het op de hemrik
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/846/blueandred_1634041880.png

Bedrijfsdetails

Even voorstellen, ons bedrijf heet Blue and Red B.V. En wij zijn een software development bedrijf die zich richt op Enterprise en MKB oplossingen binnen verschillende segmenten. Wij zijn de trotse ontwikkelaar van TDM Digital Signage en TEOS Manage, beide producten worden wereldwijd verkocht aan bedrijven uit verschillende sectoren.

Alle ontwikkeling gebeurt bij ons in-house aan de Pallasweg 14 te Leeuwarden. De twee gestandaardiseerde producten die we ontwikkelen staan hieronder beschreven.

TDM Digital Signage
TDM Signage is een Nederlandse toonaangevende “next generation” cloud-based digital signage provider met meer dan 10 jaar ervaring en implementaties wereldwijd. Dankzij de TDM web-based designer kun je eenvoudig je eigen digital signage-content maken en deze binnen enkele minuten op je beeldschermen weergeven. Digital Signage wordt in Nederland ook vaak Narrowcasting of “Je eigen televisiekanaal” genoemd.

TEOS Manage
TEOS Manage is een geavanceerde oplossing voor werkplekbeheer. Bereik efficiëntie, inzicht en impact door volledige controle op de werkplek. Optimaliseer hoe uw organisatie apparaten, ruimte en tijd gebruikt om het ware potentieel van uw personeel te benutten. Met TEOS Manage kun je apparaten en gebouwen aansturen in de breedste zin van het woord. TEOS Manage wordt in samenwerking met SONY ontwikkeld
Type:
Dienstverlener
Vestigingsjaar:
2021