Skip to main content
Lid wordenvind het op de hemrik
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/852/rebartier1_1_1641195361.png

Rebartier

Jupiterweg 26 , 8938 AE Leeuwarden

Bedrijfsdetails

Rebartier: specialist in vlechtmachines

Op Rebartier.nl bent u aan het juiste adres voor een professionele vlechtmachine, maar ook voor bijpassende accessoires zoals vlechtdraad, accu’s en acculaders, een kniptang, verlengarm of holster. In ons assortiment vindt u altijd de nieuwste vlechtmachines van vooraanstaande merken als Makita en MAX of opkomende merken zoals TJEP en ons eigen merk Rebartier.
Als online aanbieder van automatische vlechtmachines en toebehoren leveren wij door heel Europa. Inmiddels zijn wij marktleider! Onze eigen Rebartier vlechtmachine ontwikkelen en ontwerpen we in eigen beheer in Leeuwarden.

Waarom Rebartier?

Scherpe prijzen
Een Rebartier vlechtmachine is scherp geprijsd. Omdat wij zonder vertegenwoordigers werken en goede samenwerkingen met de bekende merken hebben, kunnen wij scherpe prijzen aanbieden. Bovendien profiteert u als klant van 3% korting!

Snelle levertijd
Iedere Rebartier vlechtmachine op onze website is op voorraad, tenzij anders vermeld. Daardoor kunnen wij uw bestelling direct zorgvuldig inpakken en verzenden.

Geen verzendkosten bij afhaal
U kunt in de showroom van Rebartier uw vlechtmachine ophalen als u in de buurt woont. Daarmee bespaart u de verzendkosten en geven wij u meteen wat gratis tips mee!

Kwaliteitscontrole
Al onze vlechtmachines en accessoires worden met enige regelmaat onderworpen aan een duurproef. Zo testen we of de kwaliteit nog steeds optimaal is. Dat doen we zelfs nog een keer voordat we de vlechtmachine naar u toesturen. U krijgt bij uw bestelling altijd een afleverrapport mee. Onze Rebartier serviceafdeling garandeert daarmee een goed werkende vlechtmachine. We zorgen ervoor dat u probleemloos aan het werk kunt gaan.

Reparatie
Is er onverhoopt toch een probleem met uw Rebartier vlechtmachine? Wij zorgen ervoor dat uw vlechtmachine snel en vakkundig gerepareerd wordt. Ook als u uw vlechtmachine na wilt laten kijken, kunt u deze opsturen voor een gratis servicebeurt. U krijgt de vlechtmachine weer snel thuisgestuurd, zodat u ook snel uw werkzaamheden kunt hervatten. Valt de storing nog binnen de garantieperiode van 1 jaar fabrieksgarantie op de machine, productie- en materiaalfouten of 2 jaar garantie op de belangrijkste onderdelen, zoals de motoren, elektronica en de printplaat? Dan zijn er geen kosten verbonden aan de reparatie.

Vrijblijvende demonstratie
Vindt u het fijn om een vlechtmachine eerst aan het werk te zien, voordat u deze koopt? Bij Rebartier laten wij de vlechtmachine die u op het oog heeft graag aan u zien. In onze showroom in Leeuwarden kunnen we alle vlechtmachines demonstreren. Maak snel een afspraak voor een vrijblijvende demonstratie!

Eigen account
In uw eigen account kunt u eenvoudig al uw gegevens en bestellingen bekijken en meerdere afleveradressen invoeren. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld meerdere filialen wilt bevoorraden of een vlechtmachine rechtstreeks bij een klant wilt laten leveren.
Bekijk op uw gemak de verschillende vlechtmachines in ons assortiment. Of u nu een Rebartier vlechtmachine of één van de andere merken vlechtmachines wilt bestellen, onze service is altijd zoals u dat van ons mag verwachten. Bestel en betaal eenvoudig en veilig online! In onze showroom kunnen wij u van alle machines een demonstratie geven. U vindt ons aan de rand van Leeuwarden, met meer dan voldoende parkeerplaatsen voor de deur.
Type:
Bouwgerelateerd bedrijf

Kaartlocatie