Lid wordenvind het op de hemrik

onze leden


https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1593/RDMG Uitgeverij.jpg

RDMG Uitgeverij BV

Venusweg 3, Leeuwarden 8938 BC
058-2800124
Bekeken:1289 Delen

Bedrijfsgegevens

Welkom bij RDMG Uitgevers. Al sinds 1996 dé specialist in digitale naslagwerken op het gebied van wet- en regelgeving rondom Milieu, Arbeidsomstandigheden en Veiligheid. Onze naslagwerken onderscheiden zich door hun volledigheid, actualiteit, unieke maatwerkmogelijkheden en perfecte aansluiting op de normen ISO 14001 en OHSAS 18001. En, niet te vergeten, een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding.

Klanten

Onze klantenkring is uitgebreid en divers. Van ZZP-er tot multinational, van gemeente tot adviesbureau en van garagebedrijf tot ministeries. Allen vertrouwen op de deskundigheid en actualiteit van RDMG Uitgevers.

Dienstverlening

Onze dienstverlening stopt niet bij het aanbieden van digitale naslagwerken. We bieden diverse mogelijkheden om de informatie specifiek te maken voor uw organisatie. Daarnaast voorzien wij in praktijkinformatie die u in staat stelt juridische informatie uit onze naslagwerken praktisch toe te passen. Met ons netwerk van gespecialiseerde adviesbureaus bieden wij u gedurende het jaar diverse cursussen en opleidingen, waarmee u nog beter thuis bent in actuele wet- en regelgeving, concrete uitwerking en compliance.

81% van ISO bedrijven vindt dat register relatie met overheid verbetert

Uit onderzoek van het SCCM blijkt dat het overgrote deel van ISO-14001 gecertificeerde bedrijven ondervinden dat de relatie met het bevoegd gezag verbeterd is nadat zij beschikten over een volledig en actueel overzicht van wet- en regelgeving. Weten wat er op je van toepassing is wekt vertrouwen, de basis voor een goede relatie.

Het register van wet- en regelgeving dat u samenstelt op de databanken van RDMG is altijd actueel. Immers is het register rechtstreeks gekoppeld aan de databanken met alle Nationale en Europese wet- en regelgeving. Een wetswijziging die vandaag wordt gepubliceerd, is uiterlijk 48 uur later verwerkt in uw specifieke register. Onze unieke applicatie voor het samenstellen van registers van wet- en regelgeving maakt ook dat u geen wet- en regelgeving kunt missen. U kiest zelf het thema, de applicatie “schrijft u voor” welke wet- en regelgeving van toepassing is. Altijd volledig en actueel dus!

Vraagt u RDMG eens naar de mogelijkheden om specifiek voor uw organisatie een overzicht van relevante wetgeving op te stellen. Ook ten aanzien van de naleving van wet- en regelgeving (compliance) en specifieke opleidingen kunnen wij veel voor u betekenen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mark van der Heide of Maurice Toonen op telefoonnummer 058 – 2800 124.


Kaart locatie

Kaart Routebeschrijving
company map
Venusweg 3, Leeuwarden 8938 BC
info@rdmg.nl
058-2800124

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl