Lid wordenvind het op de hemrik

onze leden


  • U bent hier:
  • Media
  • Prolin AV Techniek
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/739/prolinlogo-1535523192.jpg

Prolin AV Techniek

Jupiterweg 26, Leeuwarden 8938 AE
06-22576230
Bekeken:537 Delen

Bedrijfsgegevens

IDEE/CONCEPT/PRODUCTIE

Voortdurend actief en creatief bedenken en ontwerpen van exclusieve concepten voor uw bestaand evenement of nieuwe productie. Veelal worden uw ideeën met de onze samengevoegd voor een totale win-win situatie. Met een ervaren team van specialisten en entertainers creëren wij een beleving voor uw bezoeker om nooit te vergeten. Alle benodigde apparatuur worden uit eigen voorraad geleverd en wordt doorlopend aangepast aan de nieuwe concepten en ontwikkelingen. Diverse apparatuur wordt in eigen werkplaats ontwikkeld om nog meer beleving te garanderen. Voor aanvang worden de nodige voorbereidingen getroffen, waarbij onze specialisten en entertainers draaiboeken en oefensessies veelvuldig moeten doorlopen. Door het op deze manier "eigen" maken van het concept garanderen wij een professionele en succesvolle productie. 

Laat u verassen door onze event manager ! 

90' ON TOUR

90's on Tour, een verrassend nieuw concept voor festival, club, cafe en kroeg. 
Onze interactieve DJ's en drummer weet het publiek op te zwepen en te entertainen met een gratis 90's give away pakket bestaande uit T-shirts, sport handdoeken en UV face- en bodypaint. Een exclusieve performance tussen DJ en lichtdrummer met vele special effects. 
Maar dit is nog lang niet alles.. 90's on Tour is een beleving met veel herkenning, maar zeker ook spectaculair !! 
Laat u verassen door ons 90's decor, CO2 guns, confetti explosies, professionele danseressen, licht en geluid show en beleef dit concept om nooit te vergeten !!!

BEDRIJFSFEEST OF BEDRIJFSUITJE

Een onvergetelijke dag/avond met uw bedrijf ? Onze gedachte achter een bedrijfsfeest of uitje gaat verder dan een onvergetelijke dag of avond. Het vooraf doorlopen van ons stappenplan is onze garantie tot succes. Alles begint met de vraag: welk doel stellen we aan uw uitje of anders gezegd wat wilt u met uw personeel bereiken? Als we gezamelijk het afgesproken doel hebben bereikt kunnen we spreken van een geslaagd feest. Er zijn honderden verschillende uitjes mogelijk waarbij het vaak moeilijk is om een keuze te maken. Onze eventmanager zal u een selectie van mogelijkheden laten zien adviseren in het maken van een juiste keuze.

Kaart locatie

Kaart Routebeschrijving
company map
Jupiterweg 26, Leeuwarden 8938 AE
event@prolinavtechniek.nl
06-22576230

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl