Skip to main content
Lid wordenvind het op de hemrik
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/579/ProCoatingsLogo-1535524096.png

Procoatings Leeuwarden

Jupiterweg 20 , 8938 AE Leeuwarden

Bedrijfsdetails

ProCoatings is een professionele onafhankelijke verfgroothandel met een zeer breed assortiment van meer dan 10.000 producten en diensten. Wij leveren onder andere professionele bouwverven, (meubel)lakken, industriële coatings, vloersystemen en een breed scala aan schildersgereedschappen.

Met meer dan 25 jaar ervaring in de verfbranche en filialen in AlkmaarAlmere,Amstelveen / UithoornAmsterdam Zuid OostAmsterdam WestDen Haag,DrachtenEemnesEmmenGroningenHaarlemHeemskerkKatwijk,LeeuwardenLeidenNieuwegein,  Oostzaan PurmerendRijswijkUtrecht,Volendam en Zwaag. ProCoatings vormt een sterk, groeiende, servicegerichte en zeer betrouwbare partner in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland, Friesland, Groningen en Drenthe.

Wij voorzien onze klanten van materialen, technische ondersteuning, voorlichting en technieken voor vele ondergronden (variërend van hout tot beton & metaal tot steen). Alles wat een vakman in de professionele schildersbranche nodig heeft, is op voorraad te vinden binnen ons assortiment.

Wij zijn compleet, dichtbij en heten u graag welkom bij ProCoatings!

Kaartlocatie