Lid wordenvind het op de hemrik

onze leden


https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/579/ProCoatingsLogo-1535524096.png

Procoatings Leeuwarden

Jupiterweg 20, Leeuwarden 8938 AE
058-3030460
Bekeken:1644 Delen

Bedrijfsgegevens

ProCoatings is een professionele onafhankelijke verfgroothandel met een zeer breed assortiment van meer dan 10.000 producten en diensten. Wij leveren onder andere professionele bouwverven, (meubel)lakken, industriële coatings, vloersystemen en een breed scala aan schildersgereedschappen.

Met meer dan 25 jaar ervaring in de verfbranche en filialen in AlkmaarAlmere,Amstelveen / UithoornAmsterdam Zuid OostAmsterdam WestDen Haag,DrachtenEemnesEmmenGroningenHaarlemHeemskerkKatwijk,LeeuwardenLeidenNieuwegein,  Oostzaan PurmerendRijswijkUtrecht,Volendam en Zwaag. ProCoatings vormt een sterk, groeiende, servicegerichte en zeer betrouwbare partner in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland, Friesland, Groningen en Drenthe.

Wij voorzien onze klanten van materialen, technische ondersteuning, voorlichting en technieken voor vele ondergronden (variërend van hout tot beton & metaal tot steen). Alles wat een vakman in de professionele schildersbranche nodig heeft, is op voorraad te vinden binnen ons assortiment.

Wij zijn compleet, dichtbij en heten u graag welkom bij ProCoatings!

Kaart locatie

Kaart Routebeschrijving
company map
Jupiterweg 20, Leeuwarden 8938 AE
leeuwarden@procoatings.nl
058-3030460

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl