Lid wordenvind het op de hemrik
Bekeken:24 Delen

Medewerker Zagerij gezocht

Prijs: Free
Apolloweg 26, Leeuwarden 8938 AT
Type: De Hemrik
7 januari 2019 - 28 februari 2019
Categorieën
Vacatures
Bedrijfsgegevens
Pyrasied BV
Apolloweg 26, Leeuwarden 8938 AT
058-27676100   
Contact

Medewerker Zagerij

Praat je over PyraSied dan praat je over acrylaat (plexiglas). Wij zijn namelijk arcrylaatspecialisten. Of het nu om een standaard of op maat gemaakte acrylaat plaat, buis of staf gaat of om een speciaal ontwerp. Als het acrylaat betreft kunnen wij het maken. We hebben een gigantische voorraad aan acrylaat, maar ook polycarbonaat (lexan) en design kunststoffen en we helpen onze klanten uit verschillende branches deze materialen zo goed mogelijk toe te passen. Bovendien hebben wij ook hele handige mensen in huis die constant bezig zijn er de mooiste dingen van te maken. We durven risico’s te nemen als we ergens in geloven en we werken flexibel met onze voorraad waaruit iedereen kan bestellen. We hebben passie voor onze materialen en vanuit die passie blijven we nieuwe materialen ontwikkelen en introduceren op de Nederlandse en Europese markt.

Rol binnen het team:
Als zager werk je in een team van zagers, die roulerend werken aan wandzagen. Je werkt met een verschillende kunststof materialen (met name acrylaat) die jij volgens de specificaties van de klant op maat weet te zagen. Naast het zagen van de materialen, zorg je ook voor een goed beheer van ons restantenmagazijn. Je gaat voorzichtig om met materialen en je bent precies in het zagen van de juiste materialen, gevraagde maatvoeringen en de juiste dikte. Je hebt een positief karakter, je kunt omgaan met dynamiek en je werkt graag in teamverband. Je weet elke dag weer met jouw collega’s zo goed en snel mogelijk alle zaagbonnen te verwerken.

Ben jij onze nieuwe collega?
Je hebt een (technische) mbo-opleiding afgerond. Je beschikt over goede rekenvaardigheid en over enig ruimtelijk inzicht. Je weet hoe je zaagorders correct en kwalitatief netjes moet verwerken en je bent scherp en zorgvuldig in orderpicken. Je voelt je verantwoordelijk voor een goede afhandeling van opdrachten en je werkt graag samen jouw collega’s om de afdeling optimaal te laten functioneren. Heb je logistieke ervaring of zaagervaring dan is dat een pré. Een heftruckrijbewijs is een pré, maar deze kan ook bij ons behaald worden.

Wij bieden jou
Een afwisselende, fulltime baan in een internationaal en creatief bedrijf. We starten met bepaalde tijd contracten en bij wederzijdse tevredenheid zal een vast dienstverband volgen. PyraSied kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Zo enthousiast dat je wilt solliciteren?
Stuur uw brief met CV en jouw enthousiasme verwoord in een motivatie naar sander@pyrasied.nl.  

Kaart Routebeschrijving
7 januari 2019 28 februari 2019

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl