Skip to main content
Lid wordenvind het op de hemrik
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1762/nifa.png

NIFA Technologies

Pallasweg 22 , 8938 AS Leeuwarden

Bedrijfsdetails

NIFA Technologies is opgericht in 1948 en sinds 1997 dragen wij met trots het ISO-certificaat. Al jarenlang zijn wij een constante factor in de veterinaire branche. Wij leveren wereldwijd en zijn in Nederland marktleider. Ons moederbedrijf IMV Technologies is wereldwijd marktleider.

NIFA Technologies is specialist op het gebied van Kunstmatige Inseminatie (K.I.) en Embryo Transplantatie (E.T.).
Onze apparatuur en gebruiksartikelen voor diverse diersoorten en humane doeleinden leiden tot de hoogst mogelijke fertiliteitresultaten. Productontwikkeling en validatie gebeurt in samenspraak met een team van ruim 20 personen van IMV Frankrijk en in nauwe samenwerking met vooraanstaande universiteiten. NIFA Technologies is onderdeel van IMV Technologies Frankrijk en ISO-gecertificeerd.

UW VOORDEEL
Heeft u apparatuur of gebruiksartikelen nodig voor Kunstmatige Inseminatie of Embryo Transplantatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We leveren een totaalconcept. Onze jarenlange ervaring combineren wij met het nauwlettend volgen van de nieuwste ontwikkelingen. Niet voor niets hebben wij nauwe betrekkingen met ons moederbedrijf in Frankrijk en met universiteiten als het gaat om productontwikkeling en validatie. De universiteiten waarmee wij samenwerken zijn de Universiteiten van Utrecht, Wageningen en Ghent.

RESEARCH & DEVELOPMENT (R&D)
Sinds 1981 heeft IMV een afdeling R&D die continu anticipeert op de nieuwste technieken en nieuwe toepassingen initieert. Het R&D-team, bestaande uit dierenartsen, chemici en wetenschappelijke onderzoekers, wordt ondersteund door het Nat. Institute for Agronomic Research (INRA) en veel universiteiten. Doelen van R&D gaan over:
  • Het fabriceren van biologische producten ter bescherming van dierlijke en menselijke cellen
  • Het ontwikkelen van apparatuur voor evaluatie, verpakking, cryopreservatie en opslag voor het gebruik van sperma, embryo’s en biologische monster
  • Het fabriceren van eenmalige plastic verbruiksproducten

ONS SPECIALISME
We zijn gespecialiseerd in cryogene technieken, zoals het geprogrammeerd invriezen, identificatie en opslag van o.a. sperma, embryo’s, vaccins, dna, ruggenmerg en bloedproducten.

ONZE PRODUCTEN
Ons leveringsprogramma omvat ook laboratoriumapparatuur, zoals een broed-droogstoven, doseerapparatuur, microscopen, etc.

ONZE KLANTEN
Klanten zijn bijvoorbeeld ki-stations, dierenartsen, coöperaties, academische ziekenhuizen en hoogwaardige laboratoria. Ze gebruiken onze apparatuur voor activiteiten op het gebied van Kunstmatige Inseminatie en Embryo Transplantatie.

Kaartlocatie