Lid wordenvind het op de hemrik

onze leden


https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1612/mister bubbles.jpg

Mister Bubbels

Avondsterweg 4, Leeuwarden 8938 AK
058-2802298
Bekeken:1336 Delen

Bedrijfsgegevens

Onze moderne wasstraat, is 7 dagen per week geopend. Elk uur kunnen 60 auto’s een grondige milieuvriendelijke reiniging krijgen waardoor wachten verleden tijd is. De wasstraat met een unieke voorwasstraat, een hoofdwasstraat systeem en een intern polishstation, is het allernieuwste op het gebied van autowastechniek. De wasstraat is niet alleen geschikt voor personenauto’s, waaronder cabrio’s, maar ook voor busjes en bedrijfsauto’s tot 2 meter 30 hoog. In één van onze vier losse wasboxen met een omloopbordes op hoogte, kunnen ook campers, caravans en boten gewassen worden.

100% Krasvrij

De auto’s worden niet traditioneel met borstels maar met textielstroken gewassen. Dit superzachte materiaal reinigt de auto grondig, krasvrij en houdt de lak duurzaam stralend. Onder hoge druk wordt de auto met maar liefst 400 liter osmosewater behandeld zodat het vuil geen krassen op de lak kan veroorzaken. Ook nazemen is niet meer nodig en de auto wordt in de wasstraat 100% droog, zonder strepen. Ook het zijknikborstelsysteem is uniek en zorgt ervoor dat ieder plekje van de auto meegenomen wordt. De dwars geplaatste wiel- en dorpelwasinstallatie zorgt voor een professionele reiniging van dorpels en zelfs pikzwarte vuile velgen komen er weer als nieuw uit. Ook de onderkant van de auto kan gereinigd worden en na de wasbeurt kan men gebruik maken van het centrale stofzuigerplein. Bij de wasstraat zijn 7 stofzuigerplaatsen aanwezig, waarvan 4 overdekt.

Milieuvriendelijk

Milieuvriendelijk staat bij Mr. Bubbels hoog in het vaandel. Er wordt niet gewassen met chemicaliën maar met biologisch afbreekbare producten. Dit is vooruitstrevend in de autowaswereld. Het geavanceerde waterrecyclingsysteem zorgt ervoor dat tachtig procent van het water hergebruikt wordt. Na het wassen wordt het water gefilterd in opslagbekkens met een capaciteit van 70.000 liter.

Speciale acties Happy Hour, Seniorendag en Ladies Day

Mr. Bubbels Carwash werkt met concurrerende prijzen en speciale acties. Zo is er elke maandag een Happy Hour. Dan kan men de auto tegen sterk gereduceerd tarief laten wassen. Daarnaast is er elke dinsdag een Seniorendag en op elke woensdag een speciale Ladies Day. Zit u het niet zitten om zelf de auto in de wasstraat te rijden? Geen probleem! Het personeel van Mr. Bubbels staat altijd klaar om dat klusje voor u te regelen! In de tussentijd kunt u lekker genieten van een gratis kopje koffie of thee in onze coffeecorner. Maar er is meer… Als extraatje krijgen de dames en senioren tevens een fikse korting op de prijs van het autowassen. Tja, Mr. Bubbels Carwash doet veel extra’s, maar dat is juist wat onze klanten op prijs stellen!

Kaart locatie

Kaart Routebeschrijving
company map
Avondsterweg 4, Leeuwarden 8938 AK
info@misterbubbels.nl
058-2802298

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl