Lid wordenvind het op de hemrik
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/meubelmakerijbeertje-1609920534.jpeg

Meubelmakerij Beertje

Poolsterweg 1 , 8938 AN Leeuwarden

Bedrijfsdetails

MEUBELS MAKEN EN ONTWERPEN IS MIJN PASSIE!

Meubels maken en ontwerpen is mijn passie en mijn vak. Ik maak unieke meubels en speelgoed op maat. Dit houdt in dat eigenlijk alles mogelijk is! Ik vervaardig vooral meubels van hout. Maar als het ontwerp daarom vraagt met toevoeging van glas, kunststof of metaal. Zo krijg je altijd een uniek meubelstuk, passend bij jouw interieur.

Om een goed beeld te krijgen van de situatie, kom ik graag even een kijkje nemen bij je thuis of op kantoor. Ik begin met het maken van een creatief ontwerp dat aansluit bij jouw wensen. Meestal zijn het 3 of 4 ontwerpen die ik maak voor het juiste resultaat. Als ik de opdracht vervolgens ook uitvoer, krijg je 50% van deze ontwerpkosten vergoed.

Natuurlijk kun je ook je eigen ontwerp door mij laten maken. Een tafel, kast, wandkast, keuken, kamer en suite, maar ook een vergadertafel, balie, bureau, kindermeubilair of speelgoed maak ik graag op maat voor jou. Dat doe ik met oog voor detail, gebruikmaking van huidige of oude ambachtstechnieken en hoogwaardige materialen.

Mirjam Langenberg
Meubelmakerij Beertje

Type:
Productiebedrijf

Kaartlocatie

Kaartaanwijzingen

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl