Lid wordenvind het op de hemrik
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/673/Mathot-1587110829.jpg

Mathot

Ceresweg 75 , 8938 BG Leeuwarden

Bedrijfsdetails

Leverancier medische hulpmiddelen

Mathot is sinds 1897 merkonafhankelijk leverancier van medische hulpmiddelen. Bij ons kunt u terecht voor allerlei merken stoma-, continentie-, wondverzorgings- en diabetesmaterialen en voor het aanmeten van therapeutische elastische kousen en orthopedische hulpmiddelen.

Dit doen wij op verschillende locaties door het land, om zo toegankelijk mogelijk te zijn voor mensen die onze hulp nodig hebben. Iedereen is welkom om bij een van onze vestigingen binnen te lopen. Bij onze aanmeetlocaties kunt u alleen op afspraak terecht.

We informeren en adviseren u graag over uw specifieke zorgvraag. Hetzelfde doen wij via onze verpleegkundig consulenten. Zij zijn tijdens werkdagen bereikbaar voor vragen over medische hulpmiddelen op gebied van stoma, wond, continentie en diabetes. Dankzij deze aanpak kunnen wij u altijd de best passende zorgoplossing bieden, wat uw situatie ook is.

Samen zorgen

Mathot belichaamt samen zorgen sinds 1897. Onze organisatie kenmerkt zich door de verbindende rol bij het zoeken van de best passende zorgoplossing en onze medewerkers tonen zich daarbij van hun meest zorgzame kant. Daarom kan Mathot een oplossing bieden die uw situatie zorgelozer laat verlopen en uw onafhankelijkheid vergroot. Wij werken volgens drie belangrijke waarden die de kracht van Mathot omschrijven. De waarden lichten toe waar onze organisatie voor staat en wat u van ons mag verwachten.

Denken vanuit mogelijkheden

Wij realiseren ons elke dag dat de samenwerking met (verpleegkundig) specialisten in de ziekenhuizen, de thuiszorg en met zorgvragers essentieel is voor het leveren van goede zorg. Ook met fabrikanten, zorgverzekeraars en andere medische speciaalzaken hebben we geregeld contact. Zo kunnen we bezorgen, ontzorgen, verzorgen en nazorgen. U kunt op ons, op ons assortiment en op onze actuele kennis rekenen. We denken vanuit mogelijkheden.

Type:
Dienstverlener

Kaartlocatie

Kaartaanwijzingen

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl