Skip to main content
Lid wordenvind het op de hemrik
  • Metaal
  • Machinefabriek Douna BV
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1616/machinefabriek douna.jpg

Machinefabriek Douna BV

Hidalgoweg 1 , 8938 BA Leeuwarden

Bedrijfsdetails


De Douna Group; Maatoplossingen voor machinebouw


Douna Machinery is al ruim 90 jaar een begrip in de machinebouw en bouwt hoogwaardige technische maatoplossingen voor ingewikkelde industriële problemen. Veel klanten kiezen voor Douna als prototypebouwer, omdat in de organisatie breed wordt meegedacht over optimale technische oplossingen. Als ervaren machinebouwer kunnen we complexe machines bouwen. Ons uitgebreide en moderne machinepark is ideaal voor het bouwen van prototypes tot eindproduct.

Douna Machinery beschikt over de afdelingen verspaning, plaatwerk, constructie, certificaat lassen, montage en kwaliteitscontrole. De projecten kunnen turn-key op locatie worden opgeleverd. De gehele Douna Group is ISO 9001-2008 gecertificeerd.

In hetzelfde pand als Douna Machinery, bevind zich ook Douna Engineering. Douna Engineering is een ingenieursbureau gericht op het bedenken, uitwerken en realiseren van technische en mechatronische vernieuwingen in uw productieproces. Veelal leidt onze input tot radicale vernieuwingen en daardoor forse rendementsverbeteringen. Door samenwerking met de zusterbedrijven waarborgt Douna Engineering een efficiënt maakbare en daardoor voordelige oplossing. Naast kennis van algemene machinebouw en procesverbeteringen beschikt Douna Engineering over specifieke hoogwaardige kennis voor de olie- en gasindustrie.
Ja

Kaartlocatie