Skip to main content
Lid wordenvind het op de hemrik
  • Metaal
  • Leeuwarder Buig- & Vlechtcentrale
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/858/lbvc_1667810726.png

Leeuwarder Buig- & Vlechtcentrale

Orionweg 5 , 8938 AG Leeuwarden

Bedrijfsdetails

UW PARTNER VOOR HET NOORDEN VAN NEDERLAND!

Het familiebedrijf is sinds 1962 actief, eerst in Goutum en sinds 1991 gevestigd op bedrijventerrein De Hemrik, te Leeuwarden. Sedert januari 2002 zijn we een vennootschap onder firma. Wij zijn een bedrijf wat zich bezig houdt met het knippen, buigen en lassen van betonijzer ten behoeve van funderingen, vloeren en wanden voor de woning- en utiliteitsbouw. Dit gebeurt voor zo’n 90% in onze werkplaats.

Prefab wapening heeft namelijk het voordeel dat je onder optimale condities kunt werken. Wanneer deze gemaakt is op onze werkplaats wordt de wapening vervoerd met onze aanhangers naar de bouwlocatie.

Het grote voordeel van deze manier van werken is dat het plaatsen van de wapening niet veel tijd in beslag neemt waardoor het bouwbedrijf snel weer verder kan gaan met hun werkzaamheden.

Ons specialisme is vooral prefab wapeningsconstructies. Wij werken voornamelijk in Friesland, Groningen, Noord-Holland en Drenthe, echter op aanvraag in heel Nederland. Vloeren gelegd met bouwstaalmatten verwerken wij even gemakkelijk en snel, mede door onze jarenlange ervaring. Wij gebruiken voor het knippen van de netten pneumatisch gereedschap, ook maken wij gebruik van vlechtmachines, dit werkt snel is beter voor de werkhouding. Ook hebben wij een eigen groot formaat printer zodat u geen tekeningen meer via de post hoeft te sturen, maar gewoon mailen, wij zorgen voor een afdruk en dat de tekeningen voorzien worden van een buigstaat.
Type:
Metaal

Kaartlocatie