Lid wordenvind het op de hemrik
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/871/kunstacademie_1674556494.png

Kunstacademie Friesland

Groningerstraatweg 354 , 8924 JH Leeuwarden

Bedrijfsdetails

Wie zijn we
Kunstacademie Friesland is een particulier opleidingsinstituut voor alle disciplines in de beeldende kunst: tekenen, schilderen, fotografie en video, theorie, projecten, mixed media, kunstprojecten en kunstreizen. Met een modulaire deeltijd beroepsopleiding en een breed aanbod aan korte opleidingen, overdag, in het weekend of op avond.

Het hoofddoel van de beroepsopleiding is het opleiden van studenten tot beeldend kunstenaar. Alle activiteiten (cursussen/ workshops/ vakopleiding) zijn te vinden op de site. Het aanbod en programma wordt ruim vóór aanvang gepubliceerd op deze website en via brochures.

Op deze site vindt u dus informatie van het jaaraanbod, en dus ook informatie over cursussen/ workshops die al geweest zijn (en waarvoor u zich dan dus niet meer kunt opgeven). Je kunt ons natuurlijk altijd bellen wanneer je vragen hebt of over het komende seizoen.

Alle modules van de deeltijd beroepsopleiding zijn open voor aanmelding. Wil je het hele beroep opleidingstraject volgen en afronden met een diploma, dan is een toelating nodig. De modules bestrijken een breed gebied: tekenen, schilderen, druktechnieken, mixed media, beeldhouwen, landart, fotografie, video, 3D-vormgeving, kunstbeschouwing, kunstfilosofie, etc. (Voor de modules in de deeltijd beroepsopleiding geldt een minimum leeftijd van 18 jaar, de vooropleiding is toegankelijk vanaf 17 jaar.)

Beroepsonderwijs en CRKBO
Stichting Kunstacademie Friesland staat ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs bestaat uit een Register Instellingen en een Register Docenten. In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. In het Register Docenten staan zelfstandig werkende docenten ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Docenten.

Alle modules van de deeltijd beroepsopleiding zijn open voor aanmelding. Wil je het hele beroepsopleidingstraject volgen en afronden met een diploma, dan is een toelating nodig. De modules bestrijken een breed gebied: tekenen, schilderen, druktechnieken, mixed media, beeldhouwen, landart, fotografie, video, 3D-vormgeving, kunstbeschouwing, kunstfilosofie, etc. (Voor de modules in de deeltijd beroepsopleiding geldt een minimum leeftijd van 18 jaar, de vooropleiding is toegankelijk vanaf 17 jaar.)

CRKBO
Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs bestaat uit een Register Instellingen en een Register Docenten. In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. In het Register Docenten staan zelfstandig werkende docenten ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Docenten.
Type:
Dienstverlener

Kaartlocatie

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Polluxweg 20
8938 AZ Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl
© 2023 Bedrijvenvereniging De Hemrik