Skip to main content
Lid wordenvind het op de hemrik
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1725/koopmans en zwart.png

Koopmans en Zwart

Zuiderkruisweg 3 , 8938 AP Leeuwarden

Bedrijfsdetails

Bedrijfsprofiel

Koopmans en Zwart Elektrotechniek B.V. is een onderneming die zich richt op het leveren van diensten op het gebied van de industriële automatisering. De organisatie kenmerkt zich door een veelzijdig en flexibel karakter, waarin onze klanten een centrale plaats innemen. Onze missie is het gezamenlijk aangaan van een langdurige zakelijke relatie. Het bedrijf kent een tweetal kernactiveiten. De groothandel: het leveren van elektrotechnische producten en aanverwante artikelen met de daarbij behorende ondersteunende technische diensten.

De andere hoofdactiviteit betreft industriële automatisering: het in eigen beheer ontwikkelen, produceren, installeren en onderhouden van besturingen voor de machinebouw- en procesindustrie. In nagenoeg alle gevallen bieden wij onze afnemers een "custom made" oplossing voor hun automatiseringsvraagstuk. Wij streven heel nadrukkelijk, samen met onze opdrachtgevers, naar een innovatief, efficiënt en kwalitatief hoogwaardig eindresultaat.

Geografische marktpositie

Koopmans en Zwart Elektrotechniek opereert vanuit Leeuwarden. Van hieruit bedienen wij onze relaties in Noord- en Oost-Nederland. Onze producten worden in hoofdzaak geleverd aan de bestaande machinebouwers en afnemers in de procesindustrie. Wij bedienen deze bedrijfstakken in de drie noordelijke provincies van Nederland. Echter door een gestaag groeiende groep klanten met een landelijke karakter opereren wij meer en meer buiten deze eerder genoemde regio. Een aantal van de afnemers beweegt zich op de internationale markt, waardoor ook onze producten vaker in het buitenland zijn te vinden.

Een belangrijke doelstelling binnen het bedrijf is het waarborgen van continuïteit.

Koopmans en Zwart zal dan ook mensen en middelen inzetten om deze continuïteit voor de toekomst veilig te stellen. Dat kunnen we bereiken door het realiseren van een gezonde groei binnen het bedrijf. Die groei stelt ons in staat om te kunnen blijven investeren in middelen en mensen, om onze organisatie verder te professionaliseren en u als klant steeds beter te kunnen bedienen.

Continuïteit

Kwaliteit staat bij ons voorop. Echter gaat het dan niet alleen om de kwaliteit van producten, maar zeker ook om de kwaliteit van de geleverde diensten. Binnen onze organisatie geldt dan ook: wij zijn pas tevreden als de klant tevreden is over de geleverde producten en diensten.

Kwaliteit

Kwaliteit verzandt binnen onze organisatie niet in allerlei procedures en regels, maar wordt afgestemd op de wensen en eisen van de klant. Als Koopmans en Zwart houden wij van de Friese mentaliteit: simpel, nuchter en goed. Dát is de basis van ons werken. Onze klanten willen maar één ding: goede producten en diensten. Dat willen wij ook.

Kaartlocatie