Lid wordenvind het op de hemrik

onze leden


  • U bent hier:
  • Metaal
  • Ketelonderhoud Jonker B.V.
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1694/jonker.jpg

Ketelonderhoud Jonker B.V.

Pallasweg 5, Leeuwarden 8938 AS
079-5931354
Bekeken:1923 Delen

Bedrijfsgegevens

Ketelonderhoud Jonker BV in Moerkapelle en Leeuwarden is een familiebedrijf opgericht in
1960 dat zich heeft gespecialiseerd in alles wat met stoom- en heetwaterinstallaties te maken heeft. Niet alleen voeren wij allerlei reparaties uit aan de ketelinstallaties, en verzorgen wij ook complete ketelrevisies, tot aan het gereedmaken voor periodieke inspectie en keuringen.
Jonker B.V. wil voor haar klanten de beste en meest passende service bieden op het gebied van stoom- en heetwaterinstallaties. Voor onze organisatie staan de kernwaarden; klantgerichtheid, maatwerk, professionaliteit, prestatiegedrevenheid, innovatie en maatschappelijke verantwoordelijkheid, dagelijks centraal.

Ketelonderhoud Jonker B.V. heeft in 2013 het bedrijf Henny van Duren B.V., gevestigd te Leeuwarden, in zijn totaliteit overgenomen.
Middels deze overname zijn wij in staat vanuit onze vestiging aan de Pallasweg 5 onze klanten in het noorden en midden van het land nog beter te bedienen en hopen wij onze dienstverlening landelijk verder uit te breiden. 

Onze afdeling Totaal Onderhoud Leeuwarden voert vanuit deze vestiging diverse werkzaamheden uit op het gebied van stoominstallaties. Het betreft hierbij o.a. ketelkeuringen, diverse reparatie werkzaamheden en onderhoudsactiviteiten. Naast werkzaamheden aan stoominstallaties voeren wij vanuit deze vestiging tevens werkzaamheden uit op het gebied van Industrieel Onderhoud.

Missie
Wij bieden de beste en meest passende totaaloplossingen in stoom en zorgen dat uw installaties blijvend optimaal functioneren. Energiebesparing staat bij ons hoog in het vaandel. Graag nemen wij deze maatschappelijke verantwoordelijkheid samen met u.

Kaart locatie

Kaart Routebeschrijving
company map
Pallasweg 5, Leeuwarden 8938 AS
info@ketelonderhoud.nl
079-5931354

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl