Skip to main content
Lid wordenvind het op de hemrik
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1625/Goinga.png

Kantoorvakhandel Goinga BV

Apolloweg 6 , 8938 AT Leeuwarden

Bedrijfsdetails

ALLES WERKT EEN STUK LEKKERDER
dankzij kantoorvakhandel & kantoorinrichting Goinga

Van paperclip tot kantoormeubilair, van kantoormachines tot kantooronderhoud en van tweedehands tot maatwerk. Alles is mogelijk bij kantoorvakhandel Goinga. Niet alleen het brede assortiment maakt Goinga speciaal. Ook onze service maakt dat wij al jaren topkwaliteit leveren. Wij leveren zowel aan de zakelijke als aan de particuliere markt.

Sinds 2001 presenteert Goinga haar kantoorartikelen, kantoormeubelen en machines in de ruim opgezette showroom in Leeuwarden, Friesland. Makkelijk bereikbaar, gratis parkeren en persoonlijk contact gaan hier hand in hand. Voor nieuwe, tweedehands en partijen kantoorbenodigdheden, ruil uw eigen inrichting in. Op voorraad en vlot geleverd, voor ieder wat wils. Kom langs en overtuig uzelf! 

Breed assortiment 

U kunt bij kantoorvakhandel Goinga terecht voor een zeer compleet assortiment:

- Kantoormeubelen
- Kantoorartikelen
- Kantoorinrichting
- Kantoormachines

Advies op maat

Voor de inrichting van kantoren kunnen wij u voorzien van advies op maat. Onze ervaren medewerkers vinden de kantoorartikelen, bureaustoelen, vergadertafels en kantoormachines die bij uw bedrijf passen. Het open magazijn vergemakkelijkt uw keuze als het gaat om de minder alledaagse aankopen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de kantoormeubelen, kantoorartikelen, kantoorinrichtingen en kantoormachines van Goinga? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom in Leeuwarden. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden. 

Kaartlocatie

Gebeurtenissen bijwonen

16

jul 2024

Praamvaren en BBQ op dinsdag 16 juli
17:00 - 20:00
Leeuwarden, Friesland