Lid wordenvind het op de hemrik
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/803/jsf_yachtservice-1565937705.jpeg

JSF Yachtservice

Ceresweg 20b , 8938 BG Leeuwarden

Bedrijfsdetails

Jachtservice Friesland houdt zich sinds de beginjaren bezig met het onderhoud en het verlenen van service aan de technische installaties aan boord van pleziervaartuigen. Uniek is dat de medewerkers de opdrachtgevers bezoeken op locatie, zodat problemen zo snel mogelijk worden verholpen. Daarnaast zijn de medewerkers gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van nieuwe technische installaties en het upgraden van bestaande installaties.

Sinds de oprichting door Jan Leegstra in 2006, verricht Jacht Service Friesland specialistische storings-, service- onderhouds- en installatiewerkzaamheden aan boord van pleziervaartuigen.  Onze ervaren monteurs opereren op mobiele basis waardoor JSF klanten op locatie maximaal van dienst kan zijn en complexe problemen aan technische installaties zo snel mogelijk verholpen kunnen worden. Zo kunt u maximaal van uw verblijf aan boord genieten.

JSF is tevens gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van nieuwe technische installaties, het upgraden van bestaande installaties aan boord of een refit van een bestaand jacht.

Ook kunt u bij JSF terecht voor het projectmanagement en de bouw van complete custom built jachten. JSF is verantwoordelijk voor het projectmanagement en de bouw van de NED 70, HISWA Motorboot van het Jaar 2013 en de Breedendam MTB fourzero Wheelhouse.

Kaartlocatie

Prijslijst

0.00 EUR

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl