Skip to main content
Lid wordenvind het op de hemrik
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/861/iso22_1667814588.png

ISO22

Apolloweg 1H , 8938 AT Leeuwarden

Bedrijfsdetails

Wie is iSO22? Wij zijn uw eigen specialist in spouwmuurisolatie.

Als Fries isolatiebedrijf helpen wij klanten in met name het noorden van Nederland met het verduurzamen van hun woning. We houden ons vooral bezig met spouwmuurisolatie, maar dankzij ons lidmaatschap bij het Isolatie Gilde kunt u ook bij ons terecht voor dakisolatie, vloerisolatie en bodemisolatie. Wij nemen dan uw opdracht aan, waarna uw opdracht via het gilde wordt ingepland én uitgevoerd.

Dít kenmerkt ons isolatiebedrijf

Friese nuchterheid. Veel bouwkundige ervaring. En een eerlijk advies - altijd. Als wij ons bedrijf in drie korte zinnen aan u moeten voorstellen, dan kiezen we hiervoor. Ook nemen we graag de tijd voor u. Kwaliteit afleveren vinden wij namelijk heel belangrijk. Daarom trekken we voor een eerste adviesgesprek ruim een uur uit en nemen we na de spouwmuurisolatie de tijd om al uw laatste vragen te beantwoorden.

Dít mag u van ons verwachten

Of u wel of niet uw woning gaat isoleren, is een spannende beslissing. Want hoewel isolatie veel oplevert, kunt u uw geld maar één keer uitgeven. Tijdens het adviesgesprek overspoelen wij u daarom niet met informatie, maar vertellen wij u liever exact wat u in úw situatie moet weten. Ook voorzien we iedere vraag - groot of klein - van een antwoord. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken. Een keuze waar u achter staat.
Type:
Bouwgerelateerd bedrijf

Kaartlocatie