Lid wordenvind het op de hemrik

onze leden


https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1600/ing.jpg

ING

Neptunusweg 6-8, Leeuwarden 8938 AA
058-2845908
Bekeken:4849 Delen

Bedrijfsgegevens

Doelstelling en strategie

Onze doelstelling

ING is van mening dat duurzame vooruitgang wordt gestimuleerd door mensen met de verbeeldingskracht en het doorzettingsvermogen om hun eigen toekomst en de toekomst van hun naasten te verbeteren. Wij stellen mensen en organisaties in staat om hun eigen ideeën over een betere toekomst te realiseren – hoe bescheiden of groots ook. Onze doelstelling is daarom: mensen in staat stellen om zowel privé als zakelijk steeds voorop te blijven lopen.

Op basis van deze doelstelling hebben we vier eenvoudige beloftes gedefinieerd, waarmee we onze klanten laten zien dat het ons menens is.

We maken bankieren duidelijk en eenvoudig

Bankieren hoeft niet moeilijk en tijdrovend te zijn. Minder is meer. Duidelijke producten, duidelijke taal. Eerlijke tarieven. Eenvoudige processen. Dat bespaart ons allemaal tijd en geld.

We zijn er altijd en overal

We beloven dat bankieren altijd en overal mogelijk wordt. Op de momenten dat er meer kennis van zaken nodig is, zijn wij er om u te helpen. Want grote beslissingen zijn vaak ook financiële beslissingen.

We stellen u in staat om slimme financiële beslissingen te nemen

We beloven dat u de juiste informatie krijgt (op het juiste moment), zodat u een goed inzicht hebt in uw keuzes nu en in de toekomst, en zodat u de beste financiële beslissingen neemt.

We worden steeds beter

We moeten ons steeds blijven ontwikkelen. We blijven op zoek naar nieuwe manieren om het beter te doen. Nieuwe ideeën. Nieuwe oplossingen. Nieuwe manieren om het voor u makkelijker te maken, zodat wij beide voorop kunnen blijven lopen.

  • AED aanwezig:
  • Ja

Kaart locatie

Kaart Routebeschrijving
company map
Neptunusweg 6-8, Leeuwarden 8938 AA
lisa.kreeft-manubulu@postbankmail.nl
058-2845908

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl