Skip to main content
Lid wordenvind het op de hemrik
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/822/huhtamaki-1612172154.png

Huhtamaki

Poolsterweg 3 , 8938 AN Leeuwarden

Bedrijfsdetails

Dit is Huhtamaki.
Op zoek naar voedselverpakkingsbenodigdheden? We zijn een belangrijke wereldwijde speler in duurzame oplossingen voor voedsel-on-the-go en oplossingen voor voedsel-op-de-plankverpakking. Onze innovatieve voedselverpakkingsproducten helpen miljarden consumenten over de hele wereld elke dag verantwoorde levensstijlkeuzes te maken.

Snelle feiten
Met 100 jaar geschiedenis en een sterk Scandinavisch erfgoed zijn we actief in 35 landen en 81 locaties over de hele wereld. Onze 18.600 medewerkers werken aan het leveren van slimme verpakkingen van de volgende generatie. Onze netto-omzet voor 2019 bedroeg EUR 3,4 miljard. Huhtamaki Group heeft haar hoofdkantoor in Espoo, Finland en het moederbedrijf Huhtamäki Oyj is genoteerd aan Nasdaq Helsinki Ltd. Onze Business Identity Code is 0140879-6 en woonplaats Espoo, Finland.

Wereldwijde leverancier van voedselverpakkingen
Waar u ook actief bent, wij staan voor u klaar en bedienen de foodservice- en voedselverpakkingsindustrie. We hebben ons bedrijf in drie segmenten georganiseerd; Fiber en Foodservice Europe-Asia-Oceanië, Noord-Amerika en Flexible Packaging.
Type:
Productiebedrijf

Kaartlocatie

company map
Poolsterweg 3 , 8938 AN Leeuwarden