Lid wordenvind het op de hemrik
  • Overige
  • HSV Technical Moulded Parts BV
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1632/hsv.jpg

HSV Technical Moulded Parts BV

Plutoweg 10 , 8938 AB Leeuwarden

Bedrijfsdetails

HSV-TMP is al tientallen jaren dé specialist in het ontwikkelen en produceren van matrijsgevormde kunststof behuizingen in kleine tot middelgrote series. Onze klanten, die zich in het algemeen bezighouden met de ontwikkeling, produktie en verkoop van technische apparaten komen naar HSV-TMP als het om kunststof behuizingen gaat. Onze uitgebreide ervaring, know-how en netwerk van specialisten staat garant voor snelle ontwikkeling van kwalitatief hoogwaardige kunststof vormstukken, die perfect voldoen aan de eisen van onze klanten. Ook ontwikkeld en produceert HSV uit gerecyclede kunststoffen producten welke worden toegepast in de weg- en waterbouw. Deze producten worden onder de merknaam Revido op de markt gebracht (www.revido.nl).

HSV Technical Moulded Parts heeft productie locaties in Ede en Leeuwarden en exporteert naar verschillende Europese landen.

HSV-TMP is uniek in het feit dat wij beschikken over drie technieken, polyurethaan RIM (RIM-PUR), TSG (thermoplastisch schuimgieten) en SPG (spuitgieten), waardoor wij onze klanten altijd de meest optimale techniek kunnen aanbieden (kwaliteit / matrijs-investering / stuksprijs) en deze ook onderling kunnen vergelijken. HSV TMP beschikt over een uitstekend logistiek systeem en is voor veel relaties key-leverancier. Uiteraard produceert HSV TMP volgens de ISO 9001 standaard.


Ja

Kaartlocatie

Kaartaanwijzingen

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl