Lid wordenvind het op de hemrik

onze leden


https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1703/hartkamp.jpg

Hartkamp Partners in Food

Ceresweg 36-d, Leeuwarden 8938 BG
058-2884333
Bekeken:1306 Delen

Bedrijfsgegevens

HartKamp is een dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in het bereiden van maaltijden, maaltijdcomponenten, exotische buffetten, soepen en sauzen, desgewenst geheel volgens uw eigen receptuur.Onze specialisaties zijn o.a. Indonesisch,Chinees,Thais, Indiaas,Italiaans,Mexicaans,Surinaams en uiteraard de Hollandse pot. 

HartKamp is een productiekeuken, die zich onderscheidt door haar ambachtelijk bereide maaltijden en uitstekende service. Wij koken zonder toevoeging van kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Vrijwel ons gehele assortiment is vrij van E-nummers en glutenvrij.
De wereldse maaltijden van HartKamp worden met pure passie en liefde bereidt; en dat proef je direct!! Dit is ook de reden dat sommige hotels in Duitsland hun voeding helemaal uit Leeuwarden laten komen. Ook voor speciale dieetwensen zijn klanten van HartKamp aan het juiste adres. Dit geldt ook voor sportvoeding. Zo is het eerste elftal van S.C.Cambuur Leeuwarden al jaren een zeer tevreden klant van HartKamp

Horeca
De markt waarin wij ons begeven is landelijk en een echte groeimarkt. 
Immers; de horeca kampt de laatste jaren met eengroot tekort aan gekwalificeerde koks. Horeca bedrijven kunnen de druktepieken opvangen door bepaalde componenten of complete buffetten door ons vooraf te laten bereiden. Eenvoudig, gemakkelijk en doeltreffend, zonder te hoeven inleveren op kwaliteit. 
Ook kunnen wij naast ons assortiment in overleg met de klant, maaltijden op maat produceren. Wij koken o.a. voor hotels, restaurants, bedrijfsrestaurants, pretparken, rondvaartboten, zalencentra en sportclubs.

Zorg
in de zorg zie je steeds vaker dat de keuken wordt vervangen door een z.g.n. assemblage- of satellietkeuken, waarbij de voedingscomponenten extern worden ingekocht. Dit werkt zeer kostenbesparend en doeltreffend.
Omdat wij van mening zijn dat iedereen recht heeft op een gezonde, smaakvolle maaltijd van gewaarborgde kwaliteit zijn wij ook in deze sector actief.

We zijn H.A.C.C.P. en E.E.G gecertificeerd, wat inhoudt dat alle productieprocessen onder scherpe controle staan, volgens de richtlijnen van NVWA.

Al onze maaltijden worden koelvers geleverd en zijn 7 dagen houdbaar.
Bent u getriggerd door dit verhaal en wilt u meer weten? Bel gerust:

HartKamp Partners in Food 058-2884333
Medewerkers:
3
  • AED aanwezig:
  • Ja

Kaart locatie

Kaart Routebeschrijving
company map
Ceresweg 36-d, Leeuwarden 8938 BG
info@hartkamppartnersinfood.nl
058-2884333
GMT 0

Openingstijden

Maandag
07:00 - 19:30
Dinsdag
09:00 - 19:30
Woensdag
09:00 - 19:30
Donderdag
09:00 - 19:30
Vrijdag
11:00 - 19:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl