Skip to main content
Lid wordenvind het op de hemrik
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1715/handico.jpg

Handico

Orionweg 18 , 8938 AH Leeuwarden

Bedrijfsdetails

De Zorg
Handico Europe is reeds jaren toonaangevend op het gebied van het ontwikkelen en produceren van standaard en 'custom made' snoezel- en softplayruimtes en aangepaste speel-materialen in vele landen in Europa. Alle inrichtingen, ontwerpen en produkten van Handico Europe worden u aangeboden, rekening houdend met de basiselementen van het snoezelen en verantwoord spelen.
Alle produkten worden getest en gekeurd naar de zwaarst geldende Europese normen zodat alle produkten van Handico Europe garant staan voor veiligheid, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid.
Om de essentie en het doel van de produkten te leren kennen, moeten we ons richten op de facetten van het snoezelen en verantwoord spelen. Snoezelen is het stimuleren van verschillende zintuigen door een combinatie van geluid, licht, trillingen en speelmateriaal. De snoezel- en softplay ruimtes dienen zo ingericht te worden dat iemand de tijd, ruimte en mogelijkheid krijgt zijn ervaringen te beleven in zijn eigen tempo. Dit bevestigt het belang van een verantwoorde keuze in het gamma van snoezelprodukten. Handico Europe is zich absoluut bewust van haar verantwoordelijkheid hierin en koestert de term "zorg" voor design, veiligheid en duurzaamheid van softplay, meubilair en rehab produkten.
De Norm
Juist daar het vertrouwen volledig ingezet wordt bij het snoezelen, moet elk zichzelf respecterende producent de zorg op zich nemen om geenszins dit vertrouwen te beschamen door het gebruik van onveilige, slechte en verkeerde halffabrikaten. Alle stoffen en materialen die door Handico verwerkt en verkocht worden, voldoen aan de geldende Europese richtlijnen en veiligheidsnormen. Op alle Handico schuimstofprodukten, zoals matten, meubilair en softplay, geldt een TüV/GS goedkeuring. Bovendien zijn alle electronische produkten en apparatuur voorzien van een CE markering. Alle Handico produkten worden vervaardigd van de beste materialen en vallen onder het Handico Quality & Service Label en bieden u de absolute zekerheid.
De Verantwoording
Snoezelen en Softplay is meer dan enkel snuffelen, voelen, bewegen en spelen. Het is het scheppen en oproepen van belevingsmomenten in een veilige, sfeervolle wereld, aldus 'hun wereld', zodat we daar dan ook als zodanig mee om moeten gaan. Handico Europe blijft dan ook continu werken aan verbetering en uitbreiding van het snoezel- en softplay programma. Hiervoor roepen we ook u op om uw ideeën, ervaringen en kennis met ons te delen om zodoende tot nog meer diepgang en verbreding van het snoezelen en spelen te komen.

Kaartlocatie