Skip to main content
Lid wordenvind het op de hemrik
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1638/H&N Multoprotections.jpg

H&N Multiprotections

Neptunusweg 38 , 8938 AA Leeuwarden

Bedrijfsdetails

H&N werkt met nauwkeurige en betrokken medewerkers die, in sommige gevallen, meer dan 20 jaar in het vak zitten. We beschikken daardoor over ruime ervaring op het gebied van brandwerende voorzieningen en -systemen. Dit maakt H&N multiprotections dé specialist op het gebied van het brandwerend afdichten van doorvoeringen.

Vanwege ons landelijke netwerk zijn wij werkzaam in de provincies Friesland, Groningen, Noord-Holland, Overijssel, Drenthe, Gelderland, Flevoland, Utrecht, Zuid-Holland en Noord-Brabant. Graag maken wij ook een vrijblijvende offerte voor uw project!

Neem vrijblijvend contact op!

Quickscan

Sinds de Woningwet van 2003 van toepassing is, ligt de verantwoordelijkheid voor wat betreft de brandveiligheid bij de eigenaar of beheerder van een gebouw. Daarnaast stelt de Arbowet dat de eigenaar of beheerder verantwoordelijk is voor de veiligheid van een ieder die zich in dat gebouw bevindt.

Het niet naleven van de in de wet gestelde eisen kan sancties opleveren die niet alleen het bedrijf of de instelling aangaan maar in sommige gevallen zelfs ook de privépersoon. Volgens de laatste statistieken lopen de cijfers van slachtoffers door brand in gebouwen nog steeds op. In 2006 vielen er 80 slachtoffers te betreuren, in 2010 waren dat er ruim 100.

Omdat de materie betreffende de brandveiligheidscompartimenteringen in de utiliteitsbouw vaak complex is, heeft H&N multiprotections de Quickscan.

Wat is een Quickscan:

  • Onze inspecteurs gaan met de aanwezige tekeningen de compartimenteringen ter plaatse controleren op gebreken en toetsen deze aan de huidige wetgeving.
  • De ontruimingsplattegronden worden gecontroleerd.
  • De eventuele gebreken worden u aangeboden in een gedocumenteerd rapport, opgemaakt door de inspecteur die ook de inspectie gedaan heeft.
  • Gebreken worden digitaal vastgelegd in een vervolgofferte en aangeboden tegen vooraf vastgestelde materiaalprijzen en uurloon.
  • Door H&N multiprotections wordt een Logboek Brandwerende Doorvoeringen aan u verstrekt, zodat u aan de eisen zoals gesteld in de wet voldoet.

  • test

Kaartlocatie