Skip to main content
Lid wordenvind het op de hemrik
  • Media
  • GV Stage Equipment
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1730/GV Stage.png

GV Stage Equipment

Apolloweg 16 , 8931 EA Leeuwarden

Bedrijfsdetails


Company
gvSinds de oprichting is GV Stage Equipement uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande, internationaal opererende, audiovisuele verhuurbedrijven van Nederland. 
Wij bieden A-klasse, state of the art, equipement, in combinatie met vakkundig opgeleide technici voor een breed scala aan evenementen. Door de jarenlange ervaring en het blijven investeren in trainingen, zijn wij continu op de hoogte van de nieuwste trends, ontwikkelingen en technologieën. Door deze knowledge development, waarborgen wij onze reputatie om elk evenement tot een succes te brengen; van klein en intiem in een theaterzaal tot een groots en overweldigend stadionconcert.

Service
Naast ons zeer uitgebreide productassortiment leveren wij ook vele diensten. Zo beschikt GV Stage Equipment voor het transport van en naar een locatie over een eigen wagenpark met trucks, bakwagens en bestelbussen.
Daarnaast hebben wij meerdere geluids- en lichtontwerpers in dienst om dé oplossing tegv1 vinden die past bij uw wensen. Ook voor defecten aan uw eigen en/of gehuurde audiovisuele apparatuur hebben wij een servicepunt om de continuïteit van uw productie te kunnen garanderen.
Dus zoekt u een custom-made oplossing voor uw apparatuur of heeft u technische ondersteuning nodig? Onze reparatie- en serviceafdeling staat voor u klaar.
Onze serviceafdeling is bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 – 18:00 uur.
T. +31(0)58 215 7003
E. Info@gvstageequipment.nl

Total Concepts
Totaalconcepten, uw evenement van a tot z verzorgd;

Bij het organiseren van evenementen komt veel kijken. Veel meer dan de meeste mensen denken. Wij leveren totaalconcepten (total concepts) vanaf het maken van een plan van aanpak tot de uitvoering, alles tot in het kleinste detail.  Door onze grote ervaring binnen de evenementenbranche hebben wij een breed netwerk aan leveranciers opgebouwd van bijvoorbeeld tenten, toiletwagens maar ook hebben wij connecties met een breed scala aan topbands en catering. Of het nu gaat om een dorpsfeest, bedrijfsfeest of festival, wij bieden een ruime keuze in materialen en leveren altijd maatwerk in organisatie en advies.

Natuurlijk kunt u telefonisch contact met ons opnemen voor een afspraak, waarbij wij u graag ondersteunen bij het organiseren van uw feest of evenement.

Kaartlocatie