Lid wordenvind het op de hemrik
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1550/grendel.jpg

Grendel Schoonmaak VOF

Marsweg 2 , 8938 AM Leeuwarden

Bedrijfsdetails

VOF Grendel Schoonmaak in Leeuwarden is een allround en van oudsher gerenommeerd schoonmaakbedrijf, gevestigd op industrieterrein "De Hemrik" in Leeuwarden. Vakmanschap, oog voor detail, persoonlijke benadering en vertrouwen zijn begrippen die bij dit no-nonsense bedrijfhoog in het vaandel staan. Een succesformule die al decennia lang borg staat voor het leveren van kwaliteit aan de vaste en hechte klantenkring van zowel particulieren als bedrijven.( Ooit begonnen met alleen glasbewassing en in de loop der jaren uitgegroeid tot een full-service schoonmaakbedrijf dat praktisch iedere schoonmaakklus aankan.) Geen loze afspraken en beloftes, maar gegarandeerd vakmanschap. VOF Grendel Schoonmaak staat 24 uur per dag gedurende het hele jaar voor haar klanten klaar.

Wederzijds respect en vertrouwen bepalen de werksfeer en veruit de meeste medewerkers zijn fulltimers met een jarenlange band met de onderneming. Grendel Schoonmaak doet haar uiterste best zoveel mogelijk aan de wensen van haar klanten tegemoet te komen. Klantgericht, vakbekwaam en kwaliteit, dat is Grendel Schoonmaak !

Bijna vijftig jaar geleden reed oprichter Grendel senior op zijn bakfiets met emmers, spons,zeem en ladder door Leeuwarden om zijn diensten als glazenwasser aan te bieden.

Nu zijn, zoon Johan en diens vrouw Bea Grendel hét gezicht van V.O.F. Grendel Schoonmaak dat gevestigd is aan de Marsweg 2  in Leeuwarden. Samen met hun hechte groep medewerkers zorgen zij ervoor dat de klanten altijd op hen kunnen rekenen.

Kaartlocatie

Prijslijst

0.00 EUR

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl