Lid wordenvind het op de hemrik

onze leden


https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1550/grendel.jpg

Grendel Schoonmaak VOF

Marsweg 2, Leeuwarden 8938 AM
058-2134678
Bekeken:1819 Delen

Bedrijfsgegevens

VOF Grendel Schoonmaak in Leeuwarden is een allround en van oudsher gerenommeerd schoonmaakbedrijf, gevestigd op industrieterrein "De Hemrik" in Leeuwarden. Vakmanschap, oog voor detail, persoonlijke benadering en vertrouwen zijn begrippen die bij dit no-nonsense bedrijfhoog in het vaandel staan. Een succesformule die al decennia lang borg staat voor het leveren van kwaliteit aan de vaste en hechte klantenkring van zowel particulieren als bedrijven.( Ooit begonnen met alleen glasbewassing en in de loop der jaren uitgegroeid tot een full-service schoonmaakbedrijf dat praktisch iedere schoonmaakklus aankan.) Geen loze afspraken en beloftes, maar gegarandeerd vakmanschap. VOF Grendel Schoonmaak staat 24 uur per dag gedurende het hele jaar voor haar klanten klaar.

Wederzijds respect en vertrouwen bepalen de werksfeer en veruit de meeste medewerkers zijn fulltimers met een jarenlange band met de onderneming. Grendel Schoonmaak doet haar uiterste best zoveel mogelijk aan de wensen van haar klanten tegemoet te komen. Klantgericht, vakbekwaam en kwaliteit, dat is Grendel Schoonmaak !

Bijna vijftig jaar geleden reed oprichter Grendel senior op zijn bakfiets met emmers, spons,zeem en ladder door Leeuwarden om zijn diensten als glazenwasser aan te bieden.

Nu zijn, zoon Johan en diens vrouw Bea Grendel hét gezicht van V.O.F. Grendel Schoonmaak dat gevestigd is aan de Marsweg 2  in Leeuwarden. Samen met hun hechte groep medewerkers zorgen zij ervoor dat de klanten altijd op hen kunnen rekenen.

Kaart locatie

Kaart Routebeschrijving
company map
Marsweg 2, Leeuwarden 8938 AM
grendelschoonmaak@planet.nl
058-2134678

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl