Skip to main content
Lid wordenvind het op de hemrik
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1643/gjaltema.jpg

Gjaltema Leeuwarden BV

Apolloweg 13 , 8938 AT Leeuwarden

Bedrijfsdetails

Gjaltema, goed op de hoogte…

Sinds haar oprichting in 1979 door de familie Gjaltema is het bedrijf, ondanks haar sterke groei in de afgelopen jaren, altijd een familiebedrijf gebleven. De basis van het bedrijf is gelegd in de stad Groningen, maar de groei resulteerde al snel in een extra vestiging te Moerdijk en Leeuwarden. Met Groningen als hoofdvestiging en Moerdijk en Leeuwarden als nevenvestigingen biedt Gjaltema haar opdrachtgevers al jaren een landelijke dekking en kan zij, dankzij een nauwkeurige werkwijze, een zeer snelle levering garanderen.

Een standaardproduct of dienst voldoet niet altijd. Die kennis en ervaring heeft Gjaltema waardoor maatwerk geen loze belofte is, maar ons dagelijkse werk. Stel de vindingrijkheid en betrokkenheid gerust op de proef. Kwaliteit is voor Gjaltema standaard. Alles wat we leveren, voldoet aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen en de strengste arbovoorschriften.

Gjaltema is ISO en VCA gecertificeerd
.

Montagebedrijf-industrie Gjaltema Leeuwarden BV | Bedrijvenvereniging De Hemrik 

Maatwerk ten aanzien van verhuur, verkoop en (de)montage van steigers

Dankzij een werkwijze en materieelinzet die bogen op jarenlange ervaring, bedient Gjaltema een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Het bedrijf biedt onder andere aluminium- en stalen steigers, rolsteigers, ondersteuningsconstructies,  hoogwerkers, verreikers , heftrucks, montageliften en sinds kort ook ladderliften. Daarnaast biedt Gjaltema ook aanvullende producten, zoals ladders, trappen, rijplaten en bijvoorbeeld dakrandbeveiliging.

Inspectie, keuring, onderhoud en opleidingen

Gjaltema verzorgt, naast maatwerk ten aanzien van verhuur, verkoop en (de)montage van steigers, ook de inspectie en keuring van steigers en hoogwerkers. Bovendien hecht Gjaltema veel waarde aan het onderhoud van haar materieel. Immers,  regelmatig onderhoud is noodzakelijk om de veiligheid op de bouw te kunnen garanderen. Kortom, Gjaltema bedient de markt volledig  in eigen beheer. En dit houdt niet op met kwalitatief hoogwaardig materiaal. Ook eigen opleidingen, gekwalificeerd personeel en een storingsdienst behoren tot het standaard aanbod van het familiebedrijf.
Dankzij deze brede oriëntatie waarborgt het bedrijf een belangrijke missie: de klant centraal stellen waarbij maatwerk altijd van toepassing is.Kaartlocatie