Skip to main content
Lid wordenvind het op de hemrik
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1734/logogasterug.gif

Gas Terug

Apolloweg 5 , 8938 AT Leeuwarden

Bedrijfsdetails

Gas Terug is een bedrijf dat zich in eerste instantie volledig heeft toegespitst in het opsporen van gaslekkages in de buitenleiding. Dit gebeurt in opdracht van aannemers, energiebedrijven en grootverbruikers.

De laatste jaren komen er steeds vaker gaslekkages in het nieuws. Deze lekkages hebben vaak betrekking op de binnenleiding. Daarom hebben wij onze specialisatie uitgebreid met een gasdichtsheidscontrole in de binnenleidingen.  Dit doen wij in opdracht van huiseigenaren en woningbouwcorporaties. 

Wij controleren het gasleidingnet zowel preventief als wanneer u vermoedt dat u een lekkage in uw gasleiding hebt. Met  modern meetapparatuur inspecteren wij  bestaande aard- en propaangas netwerken.

Onze verdere werkzaamheden bestaan uit het meter verwisselen en het schouwen van woningen.

Toekomstvisie
Gas Terug streeft ernaar haar lijnen ook in de toekomst kort te houden door nauw betrokken te blijven bij de werkvloer. Door deze korte lijnen zijn haar medewerkers zeer flexibel inzetbaar.Wij leveren onze diensten landelijk, waardoor er meestal een medewerker op korte termijn inzetbaar is. Dit geldt ook bij eventuele calamiteiten.

Wij eisen van onszelf en onze medewerkers een grote mate van verantwoordelijkheid, klantgerichtheid en nauwkeurigheid.

Daarnaast bieden wij onze opdrachtgevers de hoogst mogelijke kwaliteit met in achtneming van alle relevante wet- en regelgeving.

Personeel en Veiligheid
Gas Terug voert een actief beleid met betrekking tot Kwaliteit, Veiligheid, Gezondheid en Milieu.
Wij werken uitsluitend met personeel dat voorzien is van de juiste papieren of die hiervoor momenteel een opleiding volgen.
Dit betreft in ieder het geval het VCA, het VIAG/BEI en het certificaat "bovengronds gaslekzoeken", afgenomen door Kiwa.
Daarnaast bieden wij onze medewerkers relevante opleidingen op het gebied van veiligheid.
Medewerkers van Gas Terug zijn verplicht zich te houden aan veiligheidsvoorschriften die ter plaatse gelden. Onze medewerkers dienen zich ten aller tijden te kunnen legitimeren.

Kaartlocatie