Skip to main content
Lid wordenvind het op de hemrik
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1702/de basis.jpg

Garage de Basis

Mercuriusweg 6 , 8938 AR Leeuwarden

Bedrijfsdetails

UW AUTO NERGENS IN BETERE HANDEN!

De Basis in Leeuwarden is al ruim 40 jaar een allround en merkonafhankelijke garage, aangesloten bij BOVAG. Wij combineren passie voor auto’s en autotechniek met vakmanschap en een eerlijke service. Onderhoudswerkzaamheden, reparaties en Apk-keuringen worden nauwgezet uitgevoerd aan alle merken personenauto’s, de kleine bedrijfswagens en de klassieke auto’s.
Een garagist waar de klant meer is dan een kenteken!
Garage de Basis ademt auto’s. Gloednieuwe auto’s krijgen een jaarlijkse onderhoudsbeurt met behoud van de volledige fabrieksgarantie. Maar ook de auto op leeftijd, zoals oldtimers/klassiekers en youngtimers (Citroën DS, Alfa Romeo of Mercedes Benz) krijgen hier de perfecte doorstart.
Klik hier om te zien waar we nu mee bezig zijn!

ONZE BASIS

Regelmatig onderhoud is een belangrijke voorwaarde voor de levensduur van een auto en rijplezier onder alle weersomstandigheden. Dat dit zonder torenhoge rekeningen mogelijk is, bewijst De Basis elke dag. Autorijden moet vooral leuk blijven en na een bezoek aan Garage De Basis is iedere auto 100 % rijklaar.

Voor de vaste klantenkring van De Basis zijn de autoprestaties net zo belangrijk als een eerlijke service. Niet klakkeloos en onnodig vervangen, maar gedegen vakmanschap voor een scherpe prijs. Wij gebruiken zowel originele, universele of gereviseerde onderdelen, die voldoen aan alle geldende specificaties. Afgestemd op uw wensen en portemonnee.

KLASSIEKERS

Het vakmanschap en de passie voor auto’s zijn ook belangrijk bij het onderhouden en reviseren van klassiekers / oldtimers en youngtimers. Voor een revisie van het motorblok, de versnellingsbak, het afstellen van de motor en carburateurs maken wij onze handen graag vuil. Het ultrasoon reinigen van carburateurs behoort ook tot onze mogelijkheden.

Een Italiaanse Alfa Romeo, een Duitse Mercedes, een Engelse MG of elk ander merk nemen wij graag onderhanden.

Klik hier voor enkele van onze klassieke projecten.

Kaartlocatie