Lid wordenvind het op de hemrik
  • Bouw
  • Friso Bouwgroep
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/851/friso_1635403173.jpg

Friso Bouwgroep

Siriusweg 3 , 8938 BB Leeuwarden

Bedrijfsdetails

Het verhaal van Friso
Vlak na de oorlog startte Friso, samen met een aantal Sneeker bouwbedrijven, met het bouwen van woningen. Nu, bijna 75 jaar later bouwt Friso door. Friso Bouwgroep is een ambitieus, veelzijdig en zelfstandig bouwbedrijf. We staan bekend om ons veelzijdig vakmanschap. En door de korte lijnen, no-nonsens-mentaliteit en gedrevenheid van onze medewerkers kunnen wij nog écht service verlenen. We zijn trots op de prachtige projecten die we keer op keer weer mogen bouwen.

Een stevig familiebedrijf
Friso is één grote familie. Hoewel er vestigingen en dochterondernemingen zijn, werken we toch als één geheel samen. De organisatiestructuur is simpel, dat betekent dat er korte lijnen zijn. Daardoor zijn onze medewerkers betrokken, kunnen we snel schakelen en liggen de verantwoordelijkheid en beslissingsbevoegdheid laag in de organisatie. Bij Friso werken vakmensen; mensen met liefde voor én visie over wat ze doen. Die motivatie zorgt voor frisse ideeën, flexibiliteit en een goed eindproduct. Daar pluk jij de vruchten van.

Veelzijdig vakmanschap
Friso Bouwgroep is een groot bouwbedrijf met maar liefst zeven vestigingen in de provincies Friesland, Groningen, Flevoland en Gelderland. Bij de diverse vestigingen van Friso Bouwgroep werken ruim 550 medewerkers. Friso is een bedrijf met een orderportefeuille die bestaat uit tal van disciplines en uiteenlopende projecten. Door de krachten en kennis van de verschillende bedrijfsonderdelen te bundelen is Friso in staat snel en vakkundig te werken. De basis die 75 jaar geleden werd gelegd in een periode waarin snel schakelen en samenwerken geboden was, geldt nu nog steeds.

Vakgebieden
  • Ontwikkeling
  • Woningbouw
  • Utiliteitsbouw
  • Beton- en waterbouw
  • Restauratie
  • Onderhoud en verbouw
  • Duurzaam bouwen
  • Toelevering
Deze disciplines zijn ondergebracht in een aantal werkmaatschappijen. Elke werkmaatschappij heeft zijn eigen specialisme en deskundigheid. Door kennis met elkaar te delen en van elkaar te leren lukt het ons altijd net een stap extra te zetten en oplossingen te bedenken die eerst onmogelijk leken. Oplossingen waar onze opdrachtgevers de vruchten van plukken.
Type:
Bouwgerelateerd bedrijf

Kaartlocatie

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl