Lid wordenvind het op de hemrik

onze leden


https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/663/Fovlogo295x213-1544711157.png

Friesche Olie- en Verfhandel BV

Zuiderkruisweg 7, Leeuwarden 8938 AP
058-2136487
Bekeken:1746 Delen

Bedrijfsgegevens

De Friesche Olie- en Verfhandel B.V., ook wel FOV.


Wie op zoek is naar de beste kwaliteit en service op het gebied van bouwverven, coatings, jachtlakken en andere benodigdheden is bij de Friesche Olie- en Verfhandel aan het juiste adres. Met vestigingen in Leeuwarden en Sneek kunnen wij u voorzien van vele produkten voor zowel de schilders- als de jachtbouwbranche.

Jacht- en scheepsbouw

De FOV is officieel distributeur voor Nederland van HEMPEL MarineCoatings en HEMPEL ProSystem for Superyacht. Verder zijn wij uiteraard een totaal leverancier voor de jacht- en scheepsbouw in Nederland. Door ons brede pakket van merken en sytemen zoals, EPIFANES, WEST epoxy, AEMME COLORI, HEMPEL YACHT, SIKKENS en INTERNATIONAL hebben wij dus altijd een oplossing voor u in huis. De FOV is uw adres voor al uw verven, lakken en coatings! U wilt graag meer informatie? Surf op onze site of vraag meer informatie aan via het contactformulier, wij denken graag met u mee.Tot ziens bij de Friesche Olie- en Verfhandel in Leeuwarden en Sneek.

Schilders

Ook voor de schilders heeft de FOV een ruim pakket aan producten in huis. Wij zijn onder ander dealer van RELIUS, SuperScan glasweefsel en Wijzonol bouwverven. Uiteraard hebben wij naast deze bekende merken nog talloze andere producten en systemen in huis om van ieder project een geslaagde klus te maken. U wilt graag meer informatie? Surf op onze site of vraag meer informatie aan via het contactformulier, wij denken graag met u mee. Tot ziens bij de Friesche Olie- en Verfhandel in Leeuwarden en Sneek.

Kaart locatie

Kaart Routebeschrijving
company map
Zuiderkruisweg 7, Leeuwarden 8938 AP
info@fov.nu
058-2136487

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl