Skip to main content
Lid wordenvind het op de hemrik
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/749/fitplan-1576747135.png

Fitplan

Orionweg 47 , 8938 AG Leeuwarden

Bedrijfsdetails

Erkend sport- en bewegingscentrum

In april 2013 is Fitplan Leeuwarden omgedoopt van reguliere sportschool tot sport-medisch centrum en is hiermee ook een duidelijke, andere koers gaan varen. Medische trainers en/of fysiotherapeuten als begeleiders in de zaal, veel tijd en aandacht voor individueel afgestemde trainingen in een gezellige sfeer met zeer betrokken ‘vak-idioten’! Korte lijnen met andere disciplines zorgen ervoor dat u zult ervaren dat het daadwerkelijk om u draait. U heeft geen nummer, wij hebben geen toegangspoortjes en passie is hetgeen wat ons drijft. Op basis van betrokkenheid en het toepassen van de meest bewezen, effectieve therapieën zullen wij alles doen wat binnen onze mogelijkheden ligt om u ter dienst te zijn! En nèt dat stapje extra doen.

Fitplan Sport-medisch centrum heeft met alle zorgverzekeraars contracten en voldoen hiermee aan alle eisen die gesteld worden met betrekking tot inrichting, opleiding etc.

Bedrijfsfitness bij Fitplan in Leeuwarden
De beste manier om hoge ziektekosten te voorkomen is preventie. Bedrijfsfitness draagt aantoonbaar bij aan een verbeterd verzuimpercentage. De winst zit hem met name in de kortere tijd dat werknemers ziek zijn. Zie voor aantoonbare voordelen van bedrijfsfitness het onderzoek van TNO.

Fiscaal aantrekkelijk voor werkgever en werknemer

Werknemers mogen een door de werkgever verstrekte vergoeding voor bedrijfsfitness belastingvrij ontvangen. Het belangrijkste criterium waaraan voldaan moet worden is dat de werkgever een vast fitnesscentrum aanwijst waar de werknemers mogen deelnemen aan bedrijfsfitness. Download hier het formulier Bedrijfsfitness Verklaring 2007.

Dubbel voordeel

Er is nog een tweede reden om nu te starten met bedrijfsfitness: korting op het abonnement. Deze korting wordt verleend indien minimaal 5 medewerkers van een bedrijf zich bij Fitplan Leeuwarden aanmelden voor bedrijfsfitness.

 

Ja

Kaartlocatie