Skip to main content
Lid wordenvind het op de hemrik
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/fers-1626158233.png

Fers

Zuiderkruisweg 4 , 8938 AP Leeuwarden

Bedrijfsdetails

Vanuit krachtige samenwerkingen zorgen we ervoor dat iedereen kan meekomen én verder kan groeien.

Wij helpen onze partners vernieuwen, versnellen en het verschil maken
Voor bibliotheken, culturele- en maatschappelijke organisaties in Fryslân die willen werken aan het vergroten van hun maatschappelijke impact zijn wij ruimtemaker en vernieuwer:

Ruimtemaker
Onze facilitair experts ondersteunen je op het gebied van ICT, HR, financiën, logistiek en salarisadministratie. De randvoorwaarden van elke organisatie. We kennen alle wetten, regels en procedures in het cultureel en maatschappelijk werkveld. Omdat het ons specialisme is, kunnen we facilitaire zaken professioneler en efficiënter uitvoeren dan jijzelf. En het belangrijkste: jij houdt tijd en energie over om te doen waar je echt van bent.

Vernieuwer
Vernieuwen is noodzaak om bij te blijven in een maatschappij die continu verandert. Wij initiëren, versterken en versnellen daarom projecten en experimenten rond 5 thema’s: meertaligheid, participatie & zelfredzaamheid, jeugd & onderwijs, persoonlijke ontwikkeling en de doorontwikkeling van de klassieke Bibliotheek. We zetten organisaties in beweging met ferse ideeën en plannen, zodat zij een nog groter verschil kunt maken voor mensen in Fryslân. Innovatie is daarbij geen doel, maar een middel. Wij blijven nuchter en komen met concrete en werkbare ideeën en projecten. Die je helpen fers en relevant te blijven.

De Friese bibliotheken
De Friese bibliotheken hebben een bijzondere plek in ons hart. Al meer dan 60 jaar zijn wij de ondersteuningsorganisatie van de Friese bibliotheken. Samen met onze partners vormen wij een netwerk met een gezamenlijke ambitie: de allerbeste versie van Fryslân. Waar elk mens zijn talenten ontdekt, zijn potentie benut en volledig tot zijn recht komt.

jeugd     participatie     persoonlike     doorontwikkeling     meertalig
Type:
Dienstverlener

Kaartlocatie