Skip to main content
Lid wordenvind het op de hemrik
  • Groothandel
  • FDL, Elektrotechnische - en Verlichtingsgroothandel, Lichtadvies
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/664/FDLnieuwlogomettekst-1552043537.png

FDL, Elektrotechnische - en Verlichtingsgroothandel, Lichtadvies

Orionweg 57 , 8938 AG Leeuwarden
Open

Bedrijfsdetails

FDL ‘for different light’

FDL is een onafhankelijke, voorraadhoudende Elektrotechnische- en Verlichting Groothandel.
Daarnaast staat ‘For different light’ (|FDL) voor professioneel lichtadvies.

Elektrotechnische groothandel
FDL biedt een totaalpakket elektrotechnische installatiematerialen en kasten- paneelbouw. De “kleine” verdelers worden op locatie bij FDL gebouwd. De “grote” verdelers worden elders gebouwd. 

Naast alles op het gebied van installatiematerialen en groepenkasten kunt u bij ons ook terecht voor o.a. schakelmateriaal, alarmsystemen, domotica, kabel, draad, elektrische verwarming en laadpalen. 

Verlichting
Verder kunt bij ons dus terecht voor al uw verlichting en verlichtingsvraagstukken, voor grote of kleine projecten.  
Omdat wij merkonafhankelijkzijn kunnen wij een zeer breed assortiment armaturen en lichtbronnen bieden die inzetbaar zijn voor elk vraagstuk. Is er een ‘custom-made’ oplossing nodig dan bent u bij ons ook op het juiste adres. Onze lichtspecialisten staan u graag te woord. 

Op verlichtingsgebied kunt u bij ons terecht voor o.a. lichtplannen, armaturen, lichtbronnen, LEDverlichting, noodverlichting en lichtregelsystemen.

Lichtadvies
(Project) verlichting: Het maken van een goed lichtplan vraagt om steeds meer expertise: van ontwerp tot en met realisatie. Onze lichtontwerpen (werkplek binnenverlichting) voldoen aan de NEN EN 12464. 

Tevens voldoen onze lichtontwerpen (binnen/buiten) aan de NSVVGedragscode Lichtberekeningen.

Het maken van een lichtplan is meer dan alleen voldoen aan lichtniveau en gelijkmatigheid. Een lichtontwerp vraagt om analyse, visie en doelgerichte oplossingen. 
Onze lichtadviseurs willen graag wat voor u betekenen: zij zijn het ‘verlengstuk’ van de opdrachtgever, adviseur/architect en installateur en hebben elkaar nodig om het project van A tot Z te begeleiden en te doen slagen. Doel daarbij is een tevreden opdrachtgever door een goed resultaat. 

Lichtmerken
Onze lichtontwerpen zijn lichtmerk onafhankelijk. Het vraagstuk zoekt om een lichttechnische oplossing en niet om een specifiek lichtmerk. 

Door het bezoeken van toonaangevende lichtbeurzen, het lezen van vakbladen en het lidmaatschap van NSVV zijn wij niet alleen op de hoogte van wat de markt te bieden heeft maar ook van de nieuwste ontwikkelingen op lichttechnologie en trends. 

Hierdoor onderscheidt ons lichtmerk programma zich en dit alles maakt FDL voor u een interessante partner op de (project) verlichtingsmarkt. 

Wie zijn wij?

FDL kent een platte organisatiestructuur waardoor er snel geschakeld kan worden. 

Iedere medewerker is vakkundig en kent een grote mate van zelfstandigheid. Hierdoor is FDL

een flexibele organisatie met gedreven en enthousiaste medewerkers. Onze professionele medewerkers kennen u en u kent ons. Bij ons bent u geen klantnummer maar een gewaardeerde relatie.

FDL is aangesloten bij de Nederlandse IMAGRO groep. Deze bestaat uit 10 onafhankelijke elektrotechnische 

Groothandelaren met 17 verkooppunten. Door gezamenlijke inkoopkracht kunnen wij concurrerend op opereren. Een voordeel voor u als klant. Imagro is op zijn beurt weer lid van de wereldwijde IMELCO Group, de grootste onafhankelijke organisatie in Europa. Hiermee beschikt IMAGRO over een Europees netwerk.

Nee

Kaartlocatie

Sociale netwerken

Openingstijden
GMT +01:00
Monday
07:30 - 17:00
dinsdag
07:30 - 17:00
woensdag
07:30 - 17:00
donderdag
07:30 - 17:00
Vrijdag
07:30 - 17:00
Zaterdag
Closed
Sunday
Closed
Vrijdags is de balie om 16.30 uur gesloten. Telefonisch zijn wij tot 17.00 uur bereikbaar