Skip to main content
Lid wordenvind het op de hemrik
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1651/ewald.jpg

Elektrotechnisch Bedrijf Ewald BV

Jupiterweg 28 , 8938 AE Leeuwarden

Bedrijfsdetails

Ewald werkt vanuit drie specialisaties: elektro, beveiliging en digitaal. Wij zijn actief in heel Nederland. We zijn groot genoeg om grote projecten te doen en klein genoeg voor persoonlijk contact.

Elektro, beveiliging en digitaal
Wij bestaan 100 jaar. Opgericht in 1914 in Leeuwarden. We begonnen met elektro en in 1980 omarmden we beveiliging als nieuw werkterrein. Sinds medio 2000 zijn we actief in het bieden van digitale oplossingen.

Centraal aanspreekpunt
Vaak zijn we bij projecten hoofdaannemer en regelen wij met partners de totaalinstallatie. Zo nemen wij de volledige verantwoordelijkheid over het project en heeft u als particuliere of zakelijke opdrachtgever een centraal aanspreekpunt. Ook als het gaat om aan ons vakgebied gelieerde werkzaamheden (zoals gas en water) nemen we graag die rol op ons.

Duurzaamheid
Door ons specialisme in elektro kunnen wij een grote bijdrage leveren aan het verduurzamen van woningen en gebouwen. Denk aan energiezuinige verlichting, sensoren en technieken om elektriciteit op te wekken zoals zonnepanelen. ”Duurzaam” is bij ons niet een trucje of een “aangeplakte” afdeling. Nee, het is een grondhouding die nog dagelijks groeit.

Museum
In 100 jaar tijd zijn de producten waarmee wij werken enorm veranderd. Vanuit de liefde voor ons vak hebben wij door de jaren heen flink wat producten verzameld. Ze staan uitgestald door ons hele pand. De reacties van onze klanten zijn daarop zo positief dat we de stap hebben gezet naar een heus museum. In ons pand hebben wij 1 kamer ingericht als mini museum waar 100 jaar Ewald staat uitgestald.

Oog voor de toekomst
Maar al onze ervaring zetten we in voor de toekomst, want dat is wat wij dagelijks mogen doen. Onze klanten toekomstgerichte oplossingen bieden. En dat doen we ook graag voor u. U bent van harte welkom.

Kaartlocatie

Gebeurtenissen bijwonen

16

jul 2024

Praamvaren en BBQ op dinsdag 16 juli
17:00 - 20:00
Leeuwarden, Friesland